Utánpótlás foci

Bronzéremmel tértünk vissza Ceglédre

2006,koos,kurucsai

Koós Károly:

Hosszú évek után, ismét meghívást kaptunk Ceglédre, ahol az Elekes József gyermeklabdarúgó tornán vehettünk részt, az U11-s korosztály jóvoltából. Az ő menetrendjükbe sikerült ezt beilleszteni, így izgatottan várták a legények a megmérettetést. Azért is volt nagy a versenyláz, mert több olyan fiú mutathatta itt meg edzésmunkája gyümölcsét, akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak. Elsősorban azért, mert ők visszatérőink, akik nemrég kezdték újra ezt a sportágat.
Örömmel töltött el, hogy a csapat megmutatta, van bennük potenciál, lehet rájuk számítani. A csoportküzdelmek során átgázoltunk ellenfeleinken. Cegléd Kék csapata ellen 6-0-ra, Törtel ellen 4-0-ra és a kecskeméti UFC ellen szintén 4-0-ra diadalmaskodtunk.
Ennek ellenére a döntőbe jutás most nem sikerült, hiszen büntető párbajban alulmaradtunk a KLC-KTE SI-vel szemben. Mégis elégedett voltam a srácok rendes játékidőben mutatott teljesítményével: sokkal kezdeményezőbbek voltunk ellenfelünknél, helyzeteket alakítottunk ki és csak kevés hiányzott a győzelemhez. Ám az a kevés most pont az ellenfelünk felé billentette a mérleg nyelvét. Egyszerűen jobban akarták a sikert. Talán a játékrutin és ez a győzni akarás volt az, ami a büntetőknél náluk volt kifizetődőbb.
A csalódást gyorsan feledték a legények és a bronzérem ígéretével léptek pályára, újfent, az UFC csapata ellen.
A győzelem sikerült és így a srácok is jobb kedvvel várták az eredményhirdetést. Ott nem kis meglepetésünkre, csapatukból kettő különdíjas játékost is hirdettek a szervezők.
A gólkirály: Hajnal Norbert, míg a legjobb mezőnyjátékos Szabó Bence lett.

A bronzérmes csapat tagjai:
Zoboki Krisztián, Kocsis Máté, Kocsis Manó, Farkas Benedek, Hajnal Norbert, Szabó Levente, Szabados Levente, Sebestyén Barnabás
Edzők: Kurucsai Milán, Koós Károly

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak