Utánpótlás foci

Bronzéremmel tértek haza az U7-esek

marton,2011

Marton Gábor beszámolója az U7-es korosztály szerepléséről:
„Idehaza egy U7-es korosztály 3 a 3-ban játszik. A szerb versenykiírás szerint 5+1 játékos tartózkodott egyszerre a pályán. Az oldalvonalon kiment labdát kézzel lehetett játékba hozni, valamint 4-es méretű labdával játszottuk a mérkőzéseinket. A kapu és a pálya mérete is eltérő az itthon megszokottaktól.
A tornára másfél hónapja kezdtünk el készülni. Nagyon vártuk már az utazást, mert új dolgokat tapasztalhattunk meg. A korosztály tagjai először vettek részt nemzetközi tornán. Már maga a buszos utazás is jókedvűen, énekelve telt a fiúknak.
A csoport meccsinket bátortalanul kezdtük, viszont amikor kellett, akkor termeltük a gólokat. A csoportból másodikként jutottunk tovább a negyeddöntőbe, ahol a későbbi torna győztes állított meg minket. A bronzmérkőzéshez magabiztosan álltak oda a gyerekek. Nagyon jó egyéni teljesítmények és a győzni akarás lendülete vitte előre a csapatot, aminek meg is lett az eredménye.
A korosztályban egyedüli magyar csapatként, egy hosszú utazással össze kötve, a 3. helyet szerezte meg a csapat.
Visszatekintve a szezonra úgy vélem sikerült a gyerekeknek azt a teljesítményt kihozni ezen a tornán, amiért eddig dolgoztunk.”

A csapat tagjai: Merkovic Marcel, Kovács Martin, Német Kolos, Csutak Ármin, Kocsis Nimród, Bagi Benett, Hagyó Levente, Schvéder Miklós

Eredmények:
SC Hírös-Ép – Spartak 0:0
Olimpic–SC Hírös-Ép 2:0
Orange– SC Hírös-Ép 0:6
Lider– SC Hírös-Ép 7:1
Spektar– SC Hírös-Ép 0:2

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak