Utánpótlás foci

Remek eredmény I.Ulvicki Mihály Emléktornán

hirosep,2010,U11,marozsi SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Marozsi Gábor edző beszámolója:

,,Hétvégén egy nagyon színvonalas tornán vettünk részt U11-es csapatunkkal, amelyen úgy gondolom, hogy remek teljesítményt nyújtva hagyhattuk el a nap végén a létesítményt.

Csoportunkban a Szolnok, Cegléd és MTK gárdájával játszottunk, ahol az első két csapat ellen döcögősen, de vettük az akadályt, így az utolsó csoportmeccsen, az MTK ellen mentünk harcba a csoportelsőségért. A srácok teljesen fel voltak tüzelve és egész meccs alatt látszott, hogy meg akarják mutatni, vagyunk olyan jó csapat, mint a pesti alakulat, így sikerült is a saját kapujuk elé szorítanunk őket és 2-0-ás győzelemmel elhagyni a pályát.

Az elődöntőben az MTK eggyel fiatalabb csapatával találkoztunk, akik korukat meghazudtolva egész nap kimagasló játékot mutattak. Egy végig kiélezett, fordulatos meccsen végül ők bizonyultak jobbnak, így 3-2-es vereség után a bronzért játszottunk újra az MTK csapatával, akikről tudtuk, hogy szeretnének visszavágni a csoportbeli sikerünk miatt.
A mérkőzés elején kicsit be is aludtunk és vezetést is szereztek a fővárosiak, ám a mérkőzés második felében megmutattuk miért is vagyunk évek óta jó csapat, ugyanis egy nagyon jó csapategységet mutatva sikerült megfordítani a bronzéremért folyó csatát és így éremmel térhettünk haza.

Összességében nagyon elégedett vagyok a csapattal, régen láttam ennyire egységesnek a fiúkat, ahol mindenki egységesen kivette a részét a sikerből. Büszke vagyok nagyon a rájuk, GRATULÁLOK nekik!"
 

Eredmények:

Csoportmeccsek:
SC HÍRÖS-ÉP 1-0 Szolnok
SC HÍRÖS-ÉP 3-1 Cegléd
SC HÍRÖS-ÉP 2-0 MTK
 
Elődöntő: 
SC HÍRÖS-ÉP 2-3 MTK 2011
 
Bronzmeccs: 
SC HÍRÖS-ÉP 2-1 MTK

A csapat tagjai: Tóth Bálint, Meggyesi Máté, Tovaj Csanád, Sápi Kristóf, Kincses Károly, Bencze Marcell, Ronkó Márk, Csizmadia Máté, Szenczy Zsolt
 
A csapat edzője: Marozsi Gábor
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak