Utánpótlás foci

Bronzéremmel gazdagodott az U9-es gárdánk.

kurucsai,2008

Kurucsai Milán:
U9-es csapatunk szombaton Miskolcra utazott, hogy harcba szálljon a DVTK által kiírt Oláh Ferenc Vándordíjért. Utólag elmondható, hogy egy remek tornán vettünk részt, kifogástalan helyszínnel és jó csapatokkal.
A tornán 6 csapat vett részt, rajtunk kívül a DVTK két együttese, a nyíregyházi Bozsik Akadémia, a debreceni Olasz Focisuli és az újpesti Labdarúgó Akadémia gyermekei léptek pályára. Körmérkőzéses rendszerben, 5x20 percet játszottunk.
Az ÚTE elleni meccs kiegyenlített játékot hozott, a fővárosiak sistergős bombájára azonban csak kapufával tudtunk válaszolni, nem járt tehát pont az első fellépésért. A második találkozó szinte végig a DVTK II. vezetett, de egy huszáros hajrával és szemfüles gólokkal az utolsó percekben fordítottak a sárga-kék legények. Következhetett a DVTK I. elleni meccs, amely ezúttal nem sikerült jól. A játék minden elemében felülmúlt bennünket a hazaiak gárdája, sima vereség lett a vége. Sikerült felállnunk a következő derbire és az előző meccsel szemben szinte minden sikerült, a gyengélkedő Nyíregyháza hálóját 15 dugóval terhelték meg kis focistáink. Az Olasz Focisuli ellen szerzett 3 pont a bronzérmet jelentette, Nagy Ákos pedig gólkirályi címet is ünnepelhetett.

A csapat tagjai: Hajnal Viktor, Szabó Roland, Nagy Ákos, Keresztes Zoltán, Gajdos Márk, Kobela Roland, Szebellédi Bátor.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak