Utánpótlás foci

A legkisebbek első tornájukon dobogós helyezést értek el

maczelka,hirosep,U6,2015 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

2021.02.27-én a 2015-ös korosztályunkkal vettünk részt a X. Szilády – BD Trader felkészülési focikupán.

Maczelka Gábor edző beszámolója:

,,Legtöbb játékosomnak ez volt a legelső kupája, így nagy izgatottság, bizonyítási vágy jellemezte a csapatot. Az első mérkőzésen rögtön meg is mutattuk, hogy ügyes cselek és pontos passzok használatával előnybe tudunk kerülni, a mérkőzésen 3-1-es arányban győztünk a Szilády sárga csapata ellen. A második mérkőzésen a végül kupagyőztes Kiskunmajsa ellen játszottunk ki-ki meccset. Kétszer is vezettünk a meccsen, de ellenfelünknek sikerült kihasználni egyéni hibáinkat, így 3-2-es majsai siker lett a végeredmény. A következő meccsen látszódott, hogy megtört kicsit minket az előző mérkőzés, fejben nem tudtuk hozni a korábbi magatartást, 4-0-ra győzedelmeskedett felettünk a halasi kék csapat. A nap utolsó két meccsén a soltvadkertiekkel és a bajaiakkal is szoros mérkőzést játszottunk. Úgy gondolom ügyes és erős csapatokkal tudtuk megmérettetni magunkat. Örülök annak, hogy ki tudtunk zökkeni picit az edzések monotonitásából és a környékbeli csapatokkal tudtunk barátságos hangulatú mérkőzéseket játszani.
 
Egész felkészülés alatt próbáltam a gyerekeket arra ösztönözni, hogy számomra nem a mérkőzés végeredménye, hanem a mérkőzés közben tanúsított magatartás, a focizni vágyás az igazi érték. Ha a gyerekek tudnak maximálisan koncentrálni fejben és ehhez hozzájárulnak az edzéseken szorgalmasan gyakorolt mozdulatok, akkor tudunk előrébb haladni. Ezen az úton szeretném a gyerekeket kísérni...
 
Csapatomban kiváló egyéni teljesítmények voltak, a torna szervezői Csernus Dávidot választották be a torna válogatottjába, melyhez ezúton is gratulálok."

 

Köszönjük a Szilády RFC-nek, hogy 8 szombaton keresztül meg tudták rendezni ebben a pandémiás időszakban is a már szokássá vált téli felkészülési kupáikat, és ezeken a mi jelenlétünkre is számítottak.

Eredmények: 

SC HÍRÖS-ÉP 3 - 1 Kiskunhalasi Szilády (sárga)

SC HÍRÖS-ÉP 2 - 3 Kiskunmajsa

SC HÍRÖS-ÉP 0 - 4 Kiskunhalasy Szilády (kék)

SC HÍRÖS-ÉP 2 - 2 Baja

SC HÍRÖS-ÉP 3 - 2 Soltvadkert

A csapat tagjai: Csernus Dávid, Lévai Zalán, Józsa Milán, Ronkó Mira, Salami Noah Jaden, Vörös Tamás

Felkészítő edzők: Maczelka Gábor, Keresztes Zoltán, Marozsi Gábor

Szép volt fiúk!

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak