Utánpótlás foci

Bronzérem a Jubileumi Hírös-Ép Kupáról

2007,marton,pelikan

Pelikán István:

„Mint házigazdák mi kezdtük a küzdelmeket. Magabiztos győzelemmel indítottuk a napot. Bíztunk a hasonló folyatatásban. A második mérkőzésünket is nagy gólkülönbséggel zártuk, azonban a türelem hiánya a jó megoldás kiválasztása sokszor nem sikerült. A harmadik mérkőzést döntetlenre hoztuk az Újpest ellen, itt a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. Nem voltuk elég nyugodtak a befejezéseknél. Az utolsó csoportmérkőzésünket a Szanda ellen játszottuk, ahol nem tudunk elég kreatívak, ötletesek lenni. Azonban ellenfelünk sem tudott megbontani minket. A mérkőzés döntetlennel ért véget. Ezzel a csoport második helyén végeztünk és a legjobb négy csapat közé kerültünk.”

SC Hírös-Ép - UFC Kecskemét 5-0
SC Hírös-Ép - Mészöly FS. 6-0
SC Hírös-Ép - Újpest FC. 1-1
SC Hírös-Ép - Szanda FS. 1-1

Elődöntő:

A Szilády RFC csapatával mérkőztünk meg. Tudtuk, hogy jó erőkből állnak, azonban stabil védekezésüket nem tudtunk feltörni. Nem voltunk elég pontosak és nem voltunk elég vállalkozóak, ahogy az előző mérkőzésen sem. Halasi csapat egy távoli szerencsés lövéssel meg tudta nyerni a mérkőzést. Így mi a harmadik helyért játszhattunk.

SC Hírös-Ép - Szilády RFC Kiskunhalas: 1-0 

3. helyért:

 Az ASI csapatával egy jó iramú mérkőzést játszottunk, ahol végig fölényben voltunk. Ez a helyzeteken kívül gólokban is mérhető volt. Ellenfelünknek a szépítésre futotta csak az erejéből, így a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhattunk fel. 

SC Hírös-Ép - ASI Dinamó Star SE 2-1

A gólkirály Szűcs Szilárd, a legjobb hazai játékos Szabó Benedek lett.

Felkészítő edzők: Pelikán István, Marton Gábor

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak