Utánpótlás foci

Méltó megemlékezés volt a torna Sanyi bácsiról

hájersándor,izsák,emléktorna SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

2020.07.10-én a kecskeméti labdarúgás és a HÍRÖS-ÉP Család is egy kiváló emberrel lett szegényebb, ekkor távozott Sanyi bácsi közülünk. Már akkor biztossá vált, hogy emlékét szeretnénk megőrizni, ahogy korábban a Bánhidi József Emléktornát is elindítottuk. Annak már 11 éve, míg Sanyi bácsiról második alkalommal emlékezünk meg ilyen formában. Mindenképpen szerettük volt ezt méltóképpen megtenni, úgy érezzük ez sikerült is.

Ezúttal az Izsáki Sportcsarnok adott helyet a rendezvénynek, ahol 12 csapat nevezését fogadtuk el. A mezőny rendkívül színesre és színvonalasra sikerült, az ország minden tájáról érkeztek csapatok.
A szervezők két hatos csoportot sorsoltak, ahol a csoportban elfoglalt helyezések alapján játszottak helyosztókat. Végig nagyon kiegyenlített mérkőzések folytak, így a csoportállások is az utolsó fordulóig bizonytalanok voltak. Végül a KTE Labdarúgó Akadémia és a Jászfényszaru VSE játszhatta a döntőt, míg a bronzémérkőzést a hazai csapat, tehát az SC HÍRÖS-ÉP vívta a fehérvári Főnix Gold FC fiataljaival. Végül mindkét helyosztót a tornán addig veretlenül álló csapat nyerte... a mienk rendkívül izgalmas és a végletekig kiélezett mérkőzésen büntetőkkel kerekedtek felül ellenfelükön, míg a Jászfényszar VSE magabiztosan, jól futballozva győzte le a KTE-t.

A torna teljes eredménylistája:

https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1672910111&fbclid=IwAR0mOU8xIXHQv5PAJEqOrhUDJB5u0DVlFCUDw7bqd-8rRU2maWpz91UG-wM

Az ünnepélyes eredményhirdetésen Kertész Zoltán köszöntötte a jelenlévőket és emlékezett meg Sanyi bácsiról. Köszönetet mondott többek között a szervező csapatának, a részvevőknek, a szülőknek, Izsák városának, Losonczy Lászlónak és az MLSZ-nek, aki megtisztelt minket jelenlétével, valamint labdákkal is támogatták a torna különdíjasait. Végül, de nem utolsósorban köszöntötte Hájer Sándorné Katikát és ifj. Hájer Sándort, Sanyi bácsi özvegyét és fiát, akik segédkeztek átadni az érmeket, kupákat,díjakat.
A Himnuszt évfordulója alkalmából közösen elénekeltük, majd jöhetett a díjátadás.

A II. Hájer Sándor Emléktorna kiemeltjei

Legjobb hazai játékos: Kiss Barnabás????
Legjobb játékos: Doktor Zalán (Főnix Gold FC)????
Gólkirály: Vitányi Dávid (Jászfényszaru VSE)⚽️
Legjobb kapus: Palkovits Barnabás (KTE LA)????
 
Az SC HÍRÖS-ÉP edzője, Marozsi Gábor így látta a bronzérmes csapata teljesítményét:

,,A 2023-as év első tornája volt számunkra, melyen több olyan dolgot is visszakaptam már, amiket edzéseken gyakorolunk és kérek a fiúktól. Kivétel nélkül mindenkin láttam, hogy akart a pályán és küzdött, ami nem mindig volt jellemző ránk, illetve a csapatjátékban is elindultunk a fejlődés útján. Amiben még fejlődnünk kell, azok a labdakihozatalok, illetve a kapu előtti támadás befejezések. Gratulálok a srácoknak!"
 
Köszönjük minden résztvevőnek, hogy eljött és emelte a torna színvonalát!
Jövőre találkozunk!
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak