Utánpótlás foci

Bemutatkoztunk az U14-es megyei bajnokságban!

2006,2007,koos SC Hírös-Ép

A hosszú nyári szünetet követően a 2006-2007-s korosztály is pályára léphetett a Megyei U14-s bajnokságban. Ez egy történelmi pillanat volt, hiszen eddig nem indultunk Labdarúgó Szövetség által kiírt bajnokságban.

A feladat nem volt egyszerű, hiszen a rutinos Kerekegyháza ellen kellett bizonyítani a rátermettségünket. A csapat átalakult és több távozó mellett  jelenleg bizony túlsúlyban a 2007-s korosztály alkotja a csapatot. Így minimum kettő év hátrányból is indítjuk ezt a szezont. Ettől függetlenül a srácok nagyon várták a kezdő sípszót.

Az gyorsan kiderült, hogy a fizikai különbség helyenként már már mosolyogtató volt és csak idő kérdésévé vált, mikor fognak megfutni bennünket. Hiába szövögettük szépen a támadásainkat az erő elfogyott az ellenfél kapuja előtt. Próbálkozásainkat könnyedén hárította a négy védővel felálló Kerekegyháza. Kontráikban pedig folyamatos veszély rejtőzött.

A félidőre tetemes hátrányt szedtünk össze, mégis dicséret járt a küzdeni akarásért, a játékban mutatott teljesítményünkért.

Második félidőre változtattunk a felállásunkon és megbeszéltük, hogy tudnánk közelebb kerülni ellenfelünk kapujához. Ennek eredményeként Szűcs Szilárd jóvoltából megszületett az SC Hírös-Ép történetének első U14-s gólja. Reméljük, nem kell sokat várni a következőre vagy esetleg az első győzelemre.

A gól után több tetszetős támadást vezettek Misiék de gólt már nem sikerült elérni. Sőt, a mérkőzés utolsó harmadában kettő gólt lőve lerendezte a meccset Kerekegyháza.

Szeretnék gratulálni és sok sikert kívánni ellenfelünknek, érzésem szerint a bajnokság megnyerése is benne van a Kereki csapatban.

Ugyanakkor dicsérnem kell a csapatunkat is. Ez egy olyan vereség volt, ami természetes ebben a korban. Viszont olyan bíztató volt a hozzáállásunk, a mutatott játékunk, hogy reménykedésre ad okot a folytatást illetően. Kerekegyházának pedig megígérhetem, hogy tavasszal még jobban szeretnénk megnehezíteni a dolgukat.

 

Kezdő csapat:  Lehotai Ákos, Szabó Benedek, Mák Péter, Sebestyén Barnabás, Czumbil Mihály, Keindl Kristóf, Szűcs Szilárd, Gyenes Róbert, Fleig Áron

Csere játékosok: Zoboki Krisztián, Selmeci Márk, Kovács Martin, Kárpáti Ákos, Diószegi Kristóf, Dömötör Zsolt

Edzők: Koós Károly, Kovrig Ákos, Nagy Zsolt, Csordás Csaba

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak