Utánpótlás foci

Bajnokok lettek az U12-esek

2007,koos,kovrig,nagy

Koós Károly összefoglalója:

„Február első hétvégéjén került megrendezésre az U12-s korcsoport részére az SC Hírös-Ép téli teremtornája.
A lebonyolítás a szokásos mederben zajlott, 8 csapat részvételével.
A nap folyamán játszottunk többek között a kunszentmiklósiakkal, a törökszentmiklósiakkal és a KLC A csapatával. A csoportköri három sima győzelem után a Szilády RFC várt ránk. Így utólag visszatekintve egy előrehozott döntő volt, amely igazi kupa mérkőzéssé vált. A kiélezett csata döntetlenre végződött. Így következtek a büntetők, ahol a szerencse mellénk állt vagy Ákos, aki mind a három kísérletet hatástalanítva a döntőbe repített bennünket.

Ott a kecskeméti UFC várt ránk. Magabiztosan meneteltek a döntőig, ezért alaposan felkészültünk belőlük. Az UFC-s fiúk a döntőben nem voltak sikeréhesek, így viszonylag gyorsan eldőlt ki fogja a kupát magasra emelni.
Az egésznapi teljesítményünkkel elégedett vagyok, a helyzet kihasználásunkkal kevésbé. Most elbírta a csapat, viszont a jövőben szeretném, ha ennél koncentráltabbak lennénk a befejezéseknél.
A torna legjobb kapusa Lehotai Ákos lett, aki ezen a napon magasan kiemelkedett teljesítményével.”

A győztes csapat:
Lehotai Ákos, Zoboki Krisztián, Szabó Bence, Diószegi Kristóf, Gyenes Róbert, Czumbil Mihály, Dömötör Zsolt, Kovács Martin, Keidl Kristóf, Szűcs Szilárd
Edző: Koós Károly, Nagy Zsolt, Kovrig Ákos

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak