Utánpótlás foci

Az újév első tornája

2008,2009,kitl,kovacs

Kovács Bálint összefoglalója:

„Az újév első szombatján Kunszentmiklóson rendezték meg a XXII. SC HÍRÖS-ÉP Téli Kupát a 2009-es korosztály számára. Két csapatot indítottam, ahol megpróbáltam két azonos képességű gárdát összeállítani.
Az első mérkőzéseken látszott, hogy két hete nem edzettünk, sok volt a pontatlan passz, rossz volt a helyzetkihasználás. Hűen tükrözi, hogy mikor két csapatunk egymás ellen játszott, döntetlen eredmény született. Mindkét csapat 5 mérkőzés játszott, és a későbbi meccseken is a helyzetkihasználás volt a különbség.
Mindkét brigád rengeteg helyzetet hagyott ki, és ahogyan ez lenni szokott, ezek megbosszulták magukat. Így reálisan nem volt esély a dobogóra, a negyedik, illetve az ötödik helyet szereztük meg a tornán.
A téli felkészülés alatt nagy hangsúlyt kell fektetni a játék gyorsítására, a pontos passzok gyakorlására, illetve a helyzetkihasználásra.”

Első futsalhétvégénk:

„A kunszentmiklósi torna másnapján Kiskunfélegyházára utaztunk az első futsal-hétvégénkre. 4 mérkőzés várt ránk, 1x20 perces játékidővel, továbbá a futsal szabályok is újak voltak a fiúknak, mert nem játszottak még ezen szabályok szerint.
Célunk a továbbjutás volt, amely eléréséhez egy magabiztos győzelemmel hangolt a csapat. Elégedett voltam a mutatott játékkal, és a helyzetkihasználás is rendben volt.
Második mérkőzésünk igazi örömfocit hozott. Kapott gól nélkül hoztunk le egy meccset, viszont több mint tízszer találtunk be az ellenfél hálójába. Gyönyörű támadásokat vezettünk, a srácok nagyon élvezték a játékot. Öröm volt nézni őket!
Harmadik mérkőzésünkön bebiztosíthattuk a továbbjutást, amit most elég gyatra helyzetkihasználással, de magabiztosan be is húztunk, így az utolsó meccsen készülhettünk az UFC 2008-as csapata ellen.
A fiúknál kijött a fáradtság illetve érvényesült az UFC csapatának fizikai fölénye, így sima UFC győzelem lett a vége.
A kitűzött célt teljesítettük, várjuk a következő fordulót, hogy borsot törjünk az ellenfelek orra alá!”

 

SC Hírös-ÉP "A" U11
Kitl Zoltán beszámolója:

„Január 6-án megkezdtük a felkészülést az idei évre, a futsal megyei selejtezője volt az első állomás helyünk, ahonnan kötelezően és zökkenőmentesen jutottunk tovább a következő körbe. Rávezetésnek és kezdésnek tökéletes volt, hiszen sok edzés kimaradt az ünnepek miatt. Minden ellenfelünket maximálisan tiszteltük, de csakis saját magunkra koncentráltunk. A szép támadó futball jellemezte a csapatot, ahol mindenki hozzá tette a tőle megszokott pluszt. A legnagyobb örömöm, hogy végre egységes csapatot alkotva a gólok jelentős részét úgy lőttük, hogy mindenki részese volt a támadásainknak.”

SC Hírös-Ép A - Félegyházi TSI A 9-0
Gólszerzők:
Kobela Patrik 5, Gajdos Márk, Locskai Luigi, Tóth Félix, Nagy Ákos

SC Hírös-Ép A - Kiskunmajsai FC 7-1
Gólszerzők:
Szalai Levente 3, Tóth Félix 2, Szebellédi Bátor, Kobela Patrik

SC Hírös-Ép A - Kunszállás SE 7-2
Gólszerzőink:
Szebellédi Bátor 2, Keresztes Zoltán Antal, Szalai Levente, Locskai Luigi, Nagy Ákos, Tóth Félix

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak