Utánpótlás foci

Az U9-esek megkezdték a Dunamenti bajnokságot

marozsi,2010,hajer

Marozsi Gábor beszámolója:
„Szombaton megkezdte U9-es korosztályunk a Dunamenti bajnokságot, ahol ellenfeleink a Kelen, MOL Videoton, Grosics Akadémia csapatai voltak, ebben a sorrendben.
Első meccsen kicsit nehézkesen jöttünk bele a gólgyártásba, de a harciasságunknak és a jó helyzetkihasználásunknak köszönhetően a mérkőzés második felében sikerült többször is bevenni ellenfelünk kapuját. Végeredmény: 10:1.

Következőnek a Videoton csapatával mérkőztünk meg, akik ellen jól kezdünk, hiszen az első harmadban mi uraltuk a pályát és nekünk voltak ziccereink, amiket most nem tudtunk gólra váltani és ezek meg is bosszulták magukat. Sajnos több góllal elhúzott ellenfelünk és csak akkor tudtuk újra játszani a saját játékunkat és akkor már gólokat is tudtuk lőni szép akciókból. A végeredmény nem mutatja a meccs képét, de azt be kell ismerni, hogy ellenfelünk jobb volt ezen a megmérettetésen. Végeredmény 2:6
Zárásként a Grosics Akadémia jött, akikkel az utolsó percig egy jó és kiélezett találkozót láthatott a publikum, hiszen végig szoros volt az állás és többszöri eredmény fordítás is volt a mérkőzésen. Sajnos több egyéni hiba is kijött ezen a mérkőzésen, és ha lehet mondani, akkor mi adtuk ellenfelünknek a gólpasszokat, amelyeket nem tudtuk elég góllal egalizálni, így a végeredmény: 3:4.

Összességében felemás érzéseim vannak, hiszen olyan egyéni hibáink voltak ezen a napon, amelyeket már elég régóta nem láttunk a srácoktól, viszont ezzel ellentétben több játékosnál is látszódott az egyéni kreativitás kibontakozása a pályán, amiknek külön örülünk. Következő fontos megmérettetésünk Szerbiában lesz egy rangos tornán két hét múlva, ezerrel készülünk, hogy a legjobb formánkat hozzuk!”

Játékosok: Horváth András, Tóth Bálint, Tovaj Csanád, Szenczy Zsolt, Kincses Károly, Ronkó Márk, Szeleczky Zalán, Fricz Pál, Sinka Milán.
Edzők: Hájer Sándor, Marozsi Gábor

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak