Utánpótlás foci

Az U9-esek is nekivágta a Kölyökliga felső házának

kurucsai

Kurucsai Milán:

Múlt vasárnap az U9-es korosztálynak is elkezdődtek a Kölyökliga tavaszi küzdelmei. Csapatunk - a többi korosztályhoz hasonlóan - a felsőházban szerepel, izgalmas mérkőzésekre van tehát kilátás az elkövetkezendő hetekben. Ezúttal a Bajai LSE, a Mészöly Focisuli és a Dunakanyar csapatai látogattak el Kecskemétre.

A Baja volt az első ellenfél. Ellenük már az ősszel is remek mérkőzést játszottunk. Rendkívül ügyes játékosai vannak a bajai csapatnak, toronymagasan vezetik a tabellát, a meccs nagyon jó erőpróbának ígérkezett. Mi kezdtünk jobban, egy gólos előnyünk azonban kétszer is egalizálódott és végül egy csodaszép kapáslövésnek is köszönhetően a bajai fiúk örülhettek győzelemnek.
SC Hírös-Ép - Bajai LSE: 2-4

A Mészöly Focisuli elleni találkozó kiegyenlített játékot hozott. A csapathoz képest egy kicsit visszafogottabb produkciót láthattunk, de az igyekezettel ezúttal sem volt probléma. Ellenfelünk nagy akarattal, ügyes kombinatív játékkal faragta le két gólos hátrányát, így a vége döntetlen lett.
SC Hírös-Ép - Mészöly Focisuli: 3-3

Újra egy komoly megmérettetés, a jól ismert Dunakanyar következett. A váci gyerekek a közelmúltban remek eredményeket értek el, minden mérkőzésen bizonyítják, hogy nagyszerű képzést kapnak. Kis csapatunknak ezúttal nagyon jól kijött a lépés és ötletes játékot bemutatva, nagy fölényben játszották végig a 2X15 percet.
SC Hírös-Ép - Dunakanyar: 3-0

Hasznos napot zártunk, három remek mérkőzéssel. Legközelebb újra a Műkertvárosi Sportcentrum lesz a helyszín, április 9-én vasárnap 10:00-kor lépnek pályára a gyerekek.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak