Utánpótlás foci

Az U8-asok a 9. helyen zártak a YouthTalentCupon

koos,2009,keresztes

Koós Károly:

Rangos tornára kapott meghívást Egyesületünk június első hétvégéjére. Négy korosztállyal képviseltettük magunkat a YouthTalentCup utánpótlás tornáján, Törökbálinton. Az U8-s csapat kemény küzdelmekre számíthatott, hiszen az MTK, FTC és a Gödöllő várt ránk már a csoportmérkőzések során. A folytatásban játszottunk még a Régió UFC Vác, a Pécsi MFC csapatai ellen és a legvégén újra a Gödöllővel.
Az erőviszonyokat jellemzi, hogy a 12 csapatos torna döntőjét az MTK és a FTC játszotta. Mi a kilencedik helyen zártuk a napot.

A realitás ez, a srácok mindent megtettek és tisztességesen helytálltak. Egyúttal ízelítőt is kaptak abból, hogy hol jár a hazai elit. Remélem remek útravaló volt ez a nyári szünetre. Megértik, az, hogy a klub rangsorban a legjobb csapatok közzé kerüljünk és hasonló szintű tornákra eljussunk, még keményebben kell dolgoznunk nap, mint nap. Egyénileg és közösen is.

Csapat tagjai: Nagy Balázs, Erdős Rómeó, Kis Csaba, Csordás Zoltán, Kristófik Dániel, Makai Bendegúz, Polyák Andor, Gömöri Ádám
Edzők: Koós Károly, Keresztes Zoltán

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak