Utánpótlás foci

Az U10-es gárdánk ezüstéremmel gazdagodott

2010,marton,pelikan

Pelikán István:

Az U10 csapat utolsó teremtornájára készült szombaton. Ezen a tornát az elmúlt években rendre az első helyen végeztünk, ez plusz motivációt adott a mérkőzéseken. A csoportban kreatív, jó játékkal gyűjtöttük be a kilenc pontot. Szép egyéni megoldásokat, összjátékot és távoli bomba gólt is láthattak a nézők. Az utolsó mérkőzésünk után egyből következett az egyenes kieséses szakasz. A másik csoport negyedik helyezettje ellen játszottunk. Ezt az akadályt is könnyen vették a fiúk. Így a legjobb nyolc között újra csoport ellenfelünkkel játszhattunk a Szeged csapatával. Most sokkal pontosabban játszottunk ellenük, mint a csoportban. A mérkőzés elején gyors gólokat szereztünk. Magabiztosan jutottunk a legjobb négy csapat közé.
Ezután át kellett menni egy másik csarnokba ahol a legjobb négy csapat mérkőzött meg egymással. Itt az Olasz Focisuli ellen léptünk pályára. A mérkőzés első percében már az ellenfelünk vezetett. Így nehéz helyzetbe kerültünk. Azonban lehet bízni a srácokban. A mérkőzés további részében már kiegyenlített játé folyt. Helyzetek és kapufák is voltak mindkét oldalon. Amelyből mi jöttünk ki jobban. Először egy gyors támadásunkat váltottuk gólra. A mérkőzés végén pedig egy távoli bombával bebiztosítottuk a győzelmet.
A döntőben a Dunakanyar csapatával csaptunk össze. Ahol a mérkőzés elején mi domináltunk. Itt megszereztük a vezetést is. A középső szakaszában a meccsnek mezőnyjáték volt, kisebb helyzetetekkel. A játék vége azonban az ellenfelünké volt, előbb kiegyenlítettek, a végén pedig a vezetést is megszerezték, ezzel a torna győzelmet is.
A gyerekek 140 percet játszottak. A torna utolsó szakaszában már komoly ellenfelekkel mérkőzhettünk meg. Nagyon jó iramú mérkőzéseket játszhattunk. Egyénileg és csapatként is jól teljesítettünk. Gratulálunk a fiúknak!

Csoportmérkőzések:
Szolnoki MÁV Kék – SC Hírös-Ép: 1-2
Abonyi KID FC – SC Hírös-Ép: 0-5
Szeged 2011 – SC Hírös-Ép: 1-2

Nyolcad döntő:
Szolnoki MÁV fehér – SC Hírös-Ép: 0-9

Negyeddöntő:
Szeged 2011 – SC Hírös-Ép: 1-4

Elődöntő:
Honvéd Olasz Focisuli Debrecen – SC Hírös-Ép: 1-2

Döntő:
Dunakanyar Régió UFC- SC Hírös-Ép: 2-1


A legjobb kapusnak járó elismerést Zoboki Krisztián kapta.

Tornán szereplő játékosok: Zoboki Krisztián, Diószegi Kristóf, Lőrincz Marcell, Szabó Benedek, Dömötör Zsolt, Hegyi Alexander, Fleig Áron, Gyenes Róbert, Hajnal Norbert

Felkészítő edzők: Pelikán István, Marton Gábor

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak