Utánpótlás foci

Maczelka Gábor utazott csapatunkkal Egerbe

hirosep SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

2021.04.02-án Nagypénteken a Titánium liga 7. fordulóján vettünk részt az U10-es korosztályunkkal Egerben.

Maczelka Gábor értékelése:

,,Ezen a napsütéses játéknapon a Kisvárdával és a Szolnokkal csaptunk össze. El sem telt néhány perc, védelmi hibánkat kihasználva a Kisvárda szerzett vezetést, melyre egy távoli lövésből szerzett góllal reagáltunk. Ezt követően mindkét csapat nagyon sok helyzetet dolgozott ki, a különbség a két együttes között a helyzetkihasználásban mutatkozott meg. Amit a kisvárdai gyerekek belőttek, ezen a napon mi rendre kapusba, kapufára vagy éppen a kapu mellé lőttük. Ezen a mérkőzésen nem tudtunk csapatként tevékenykedni, nem tudtunk passzokkal előretörni, a gyerekek nem merték felvállalni az 1-1 elleni harcokat, amikor pedig a kapuig eljutottunk nem tudtunk jó döntést hozni.
 
A következő mérkőzés a Szolnok egyesülete ellen folyt, ahol elfelejtettük az előző meccsen mutatott játékot, végig felszabadultan fociztunk. Először egy büntetőt értékesítettünk, majd bal oldalt többször át tudtuk törni az ellenfél védelmét, mely két alkalommal is gólt hozott csapatunknak. Sajnos mindkét félidő utolsó percében kaptunk 1-1 gólt, illetve egy kapu előtt ide-oda pattogó labdát nem tudtunk felszabadítani időben, ezt kihasználta ellenfelünk. Véleményes leshelyzetből is értékesítettünk találatot, illetve ellenfelünknek is volt talán egy érvényes gólja. Igazságos döntetlen született.
 
Pozitívumként a második mérkőzést mindenképpen meg kell említenem, ugyanis az első mérkőzés után eléggé rossz volt mindenkinek a hangulata. Mivel a második mérkőzésen az utolsó percben büntetővel egyenlített az ellenfél, a gyerekek ezt is kudarcnak élték meg. Megbeszéltük, hogy ezen a meccsen történtekre lehet alapozni és tanulságot vontunk le abból, hogy a hármas sípszóig tart a játék, addig kell mindent beleadni."
 

A csapat tagjai: Németh Kolos, Tapodi Bence, Bagi Benett, Velkei Máté, Czibók Dávid, Hagyó Levente, Gyurján Balázs, Nagy Arkadiusz, Nagy Márk, Pásztor Dávid, Kovács Martin, Papp Levente

Felkészítő edzők: Ronkó Zsolt, Maczelka Gábor, Nagy Zsolt

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak