Utánpótlás foci

Két korosztállyal látogatott meg minket az MTK csapata

hirosep,MTK,U9,U10,U11 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Múlt hét szerdán az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy az NBI-es MTK Budapest elfogadta a meghívásunkat és két korosztályával is ellátogatott hozzánk. A gyerek nagyon izgatottan várták a találkozót és mindent kiadtak magukból a 3x20 perces barátságos mérkőzés alatt. U9-es korosztályunk egy kifejezetten élvezetes, pörgős, jó iramú és nagyon sok gólt hozó mérkőzésen van túl, ahol közel azonos játékerőt képviselt a két csapat. Az U10 es korosztály mérkőzéseit három részre osztottuk, ahol az utolsó részben az U11-es csapatunk is bizonyíthatott. Ebben a korosztályban láthattuk, hogy egy magasabb szintet képviselt az ellenfél, de ezekből az edzőmérkőzésekből tudunk tanulni és fejlődni. Jó úton haladunk, büszkévé tesz bennünket, hogy az MTK stábja is elismerte a munkánkat és a gyerekek foci tudását.

A hideg, esős idő sem tántorította el a gyerekeket, ezt honorálva a végén, a szülők közreműködésével mindenki jóízűen fogyaszthatta el péksüteményét és forró teáját. 

Nagyon szépen köszönjük az MTK csapatainak a vendégszereplést és hagyomány teremtő módon bármikor szívesen várjuk őket vissza!

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak