Utánpótlás foci

Aranyéremmel zárta a nyarat az U11

marozsi,U11,2010 SC Hírös-Ép

A XXIV. SC HÍRÖS-ÉP Kupa került megrendezésre a hétvége folyamán, melyen Egyesületünk csapatai egytől egyig jól szerepeltek.
 

Marozsi Gábor beszámolója az U11-es (2010-es) tornáról

,,Egy nagyon eredményes nappal zártuk a nyarat, hiszen egy kis csoport meccses kilengésen kivül végig stabil játékot produkálva szereztük meg az aranyérmet.
 
A csoportot egy felszabadult játékkal kezdtük a KLC ellen, majd jött a Cegléd csapata, akik rendesen megtréfáltak minket. Mi mindent kihagytunk elöl, míg Ők 3-szor megkontráztak és meg is nyerték a meccset egy taktikus játékkal. Utolsó csoportmeccsen a Grosics Akadémia ellen nem volt kérdés, hogy csak a győzelem az elfogadható ahhoz, hogy továbbjussunk a csoportból még 2. helyen. Ez az akadályt sikerült is átlépnünk, hiszen a fiúk összekapták magukat és magabiztosan nyerték meg a találkozót. 
Az elődöntőben a tavalyi döntős párunkkal, a Móravárossal találkoztunk, akik ellen minden összejött nekünk és a döntőbe tudtunk lépni. Ismét szembe találtuk magunkat a Cegléddel és a srácoknak sokat nem is kellett mondanom, tudták, hogy van mit visszaadni a csoport meccses vereség miatt. Megint nehézkesen indult, de az első gólunk után felszabadultunk és már csak az örömfoci jellemezte a játékunkat. 
 
Gratulálok a csapatnak, büszke vagyok rájuk!
Ezért a mai sikeres teljesítményért nagyon sokat köszönhet a csapat Sanyi bácsinak is és nem kérdés, hogy ezt a torna győzelmet a csapat neki ajánlja!"
 
Eredmények:
SC Hírös-Ép 9-0 KLC
SC Hírös-Ép 2-3 CVSE
SC Hírös-Ép 5-1 Grosics Akadémia
 
Elődöntő:
SC Hírös-Ép 8-0 Móraváros
 
Döntő:
SC Hírös-Ép 4-0 CVSE
 
I. SC Hírös-Ép Egyesület
II. Ceglédi VSE
III. Móravárosi Kinizsi
IV. Békéscsaba
 
A csapat tagja:
Horváth András, Tóth Bálint, Kincses Károly, Sápi Kristóf, Szenczy Zsolt, Tovaj Csanád, Fricz Pál, Meggyesi Máté, Barcsay Andor, Ronkó Márk, Sinka Milán, Csizmadia Máté, Bencze Marcell.
 
A legjobb hazai játékos: Ronkó Márk
 
Hajrá Hírös-Ép!!!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak