Utánpótlás foci

Kétszer is hátrányból állt fel U14-es együttesünk

U14,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A megyei észak U14-es serdülő bajnokság 4. fordulójának előrehozott mérkőzésén, az SC Hírös-Ép a Kerekegyháza csapatát fogadta. A vendégek kétszer is vezettek a találkozó során, de a mieink ismét megmutatták milyen a "hírös-ép szív" és nagy akarásuknak köszönhetően kétszer is felálltak, fontos pontot szerezve ezzel.

Kitl Zoltán értékelése:

,,Nagyon lendületes és pörgős mérkőzést játszottunk. Sikerült a szombati vereséget feledtetni és egy motivált és győztes mentalitású csapat lépett ma pályára. Sajnos visszatérő hibánk, hogy nem pörgünk fel kellőképpen a kezdésre, ez okból kifolyólag az ellenfél már 0-2-re is vezetett, mikor átkapcsoltak a srácok a tudásuknak megfelelő szintre. Összességében elégedett vagyok az eredménnyel és a hozzáállással is. Pár játékost kipróbáltam új pozícióban és tökéletesen megoldotta a feladatát. Dolgozunk tovább és egyre motiváltabban várjuk a folytatást."

SC Hírös-ÉP –Kerekegyházi SE 3-3

A csapat tagjai : Német Donát, Kis Csaba, Balasi Levente, Lévay Máté, Szalai Levente, Nádudvari Bence, Pongrácz Patrik, Farkas László, Forgó Balázs, Forgó Gergő, Gerics József

Gól: Farkas László, Szalai Levente, Pongrácz Patrik

Hajrá Hírös-ép! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak