Utánpótlás foci

Algyőn folytatódott a Bozsik-program

koos,2006,bozsik

Az U12-es csapat edzői értékelése:

Folytatódott a Bozsik program. Ezúttal Algyőre utaztunk. Kiváló körülmények fogadtak bennünket, a remek időjárás is jó előjel volt a napra.

Első mérkőzésünk mégis ennek az ellenkezőjét hozta. A srácok egyáltalán nem élték bele magukat a mérkőzésbe és már-már bosszantó volt az a hozzáállás, ami jellemzett bennünket. A Szeged 2011 srácai macska egér játékot játszottak velünk. Ehhez eddig nem voltam hozzá szokva, ezért egy alapos fejmosás várta a srácokat a hármas sípszó után. 

A fiúk megértették a mondandómat és ezt követően három csodálatos meccsen bizonyítottak az UFC, Szilády RFC és a SZEOL SC ellen.
Szinte hiba nélkül fociztak, remekül működtek a csapatrészek, bátran vállalkoztak egyénileg is. Azt éreztem, hogy de jó lenne közöttük lenni és velük játszani a csapatban.
Utolsó meccsünkre elfáradtunk a sokkal esélyesebb LUA Baja ellen. A lényeg már nem is ott volt. Az a meccs bónusz volt az előző háromra.
Kárpáti Ákos méltán nyerte el a srácok elismerését és ezáltal bekerült a díjazottak névsorába.

A csapat tagjai: Makádi Martin, Szabados Levente, Visinka Valentin, Hajnal Norbert, Kocsis Máté, Kocsis Manó, Szeleczki Márk, Sebestyén Barnabás, Kárpáti Ákos, Farkas Benedek, Horváth Dániel
Edző: Koós Károly

Csak így tovább fiúk!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak