Utánpótlás foci

A Műkertben táboroztak Kitlék

2008,kitl

„Január 12-13-án a Műkertben edzőtáborozott a 2008-as korosztály. Mivel a téli hónapokban a bajnokság szünetel, így szerettem volna erre a hétvégére is biztosítani a srácok számára egy kis futballt.

A tábor menete az alábbi volt: délelőtt tartottam, egy kicsit keményebb edzést, ahol a cél az őszi forma visszanyerésére épült, míg a délutáni edzés a játékos gyakorlatokról, a labdáról és a játékról szólt. A friss levegőn való mozgás az idei első alkalommal történt meg, így az egy órás határt soha nem léptük túl, figyelembe véve az időjárási viszontagságokat.

Délig szabad programot kaptak, amelyet a csocsó „világbajnokság” töltött ki, ebéd után, pedig a felvett mérkőzéseinket néztük és beszéltük meg, a hibáinkat valamint az erősségeinket keresve, illetve rengeteg motivációs videót, fair play bejátszásokat,gólokat, védéseket, trükköket, cseleket néztünk meg ami különösen érdekesnek bizonyult a számukra.

Sőt még egy kisebb önismereti tesztre is jutott időnk, melynek a fő szempontja a köré épült, hogy mit is tanultunk az elmúlt pár évben és, hogy miben fejlődtünk a legtöbbet. Nagy örömömre szolgáltak az egységes válaszok, amelyek három kategóriában gyakorlatilag mindenkinél ugyan azok voltak. Motiváció, erőnlét, technika.

Mindkét nap e vázlat alapján működött és összességében úgy érzem, hogy nagyon jól sikerült mindenki számára. Az alapokat letettük, és bizakodva várjuk a folytatást. Egy nagyon jólnevelt és összetartó társaság kovácsolódott össze, aminek reményeim szerint a pályán is meg lesz az eredménye az idei évben. A fejlődés töretlen, így szeretném rendszeresíteni a téli és a nyári edzőtáborokat is a közeljövőben. Melyekkel a hosszú távú célom, olyan játékosokat kinevelni, akik mind emberileg-mind játékosként kitűnnek a pályán.”

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak