Utánpótlás foci

A KTE NB3-as csapatával edzettünk!

kitl,2008,2009,2010 SC Hírös-Ép

Nem mindennapi eseményre került sor tegnap délután a Széktói Stadionban.

A KTE 1911 edzsésére kapott meghívást az SC Hírös-Ép 2008-as korosztálya, akik 2009-2010-esekkel kiegészülve vettek részt a tréningen. Kitl Zoli a KTE labdarúgójának és a 2008-as csapatunk edzőjének kezdeményezésére került sor a kivételes alkalomra. A gyerekek posztok szerint külön csoportokat alkottak a felnőtt játékosokkal (kapusok-kapusokkal, védők-védőkkel,...) és különböző egyéni és kiscsoportos foglalkozásokon vettek részt majd egy közös meccs zárta az edzést.

A kötelező közös kép elkészülte után a KTE klubhelyiségében folytatódott a  program, ahol a KTE vezetőedzője Szabó Tibor, motivációs videókat mutatott a srácoknak, majd a szülők támogatásának köszönhetőn egy közös pizzázás, beszélgetés zárta le ezt a délutánt. A gyermekek és a KTE NB3-as játékosai egyaránt nagyon élvezték a fogalkozást.

Köszönjük a KTE 1911 labdarúgó csapatának, Szabó Tibor, vezetőedzőnek, hogy az első pillanattól támogatta a kezdeményezést, és a kitünő szülői csapatnak, hogy az edzés utáni kis vendéglátással szép lezárást kerekítettek a napnak.

Bízunk benne lesz még hasonló alkalom a jövőben!

Hajrá KTE, Hajrá Hírös-Ép!

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak