Utánpótlás foci

A hétvégi utánpótlás eredmények

maczelka,pelikan,ronkó,kerpits,nagyzsolt,keresztes

Pelikán István összefoglalója az U14 megyei bajnokság Kiskunfélegyházi fordulójáról:

„Az újjá alakult U14-es csapatunk első bajnoki mérkőzésére készült. Kiskunfélegyházára utaztunk kisbusszal, remek hangulatban. Nagy várakozás előzte meg a mérkőzést a játékosok és szülők részéről is. Ami az eddigi edzéseken és mérkőzéseken látszódott, hogy technikai és játéktudásban mindenkivel felvesszük a versenyt, sőt még magasabb szintet is képviselünk. Azonban az egy vagy két évet a nagyobb területen zajló játék miatti nagyobb távolságokat nagyon nehéz kompenzálni a technikai tudással. Amikor ez sikerül akkor sikeresek lehetünk.
Ez most is beigazolódott, csapatként nagyszerűen együtt voltak a játékosok. Egymást kisegítették, támogatták védekezésben és támadásban is. Remek egyéni megoldásokat alkalmaztak, bátran vállalkoztak cselre, egyéni játékra. Az első gólt Sebestyén Barnabás szerezte egy jól eltalált távoli lövésből. Ami megnyugtatta a csapatot az első félidőben több helyzetet is kialakítottunk, azonban értékesíteni nem sikerült ezeket. A félidőben egy góllal vezettünk. A másodikban pedig még jobban játszottunk. Sok szép támadást építettünk. Amiből két nagyszerű gólt is szereztünk. A nagyszerű jobboldali beadások után remekül érkező Szalai Levente, majd Feyér Csanád találtak be. Az utolsó tíz percben kicsit szétesett a védekezésünk és támadásban sem voltunk annyira hatékonyak. Ebben a periódusban az ellenfél többször is helyzetbe került, vagy egy kapusbravúr vagy egy sikeres közbelépés megakadályozta a szépítést. Így maradt a 0:3-as végeredmény és sikeres szezonkezdet. Azonban ennél erősebb ellenfelekkel is meg fogunk mérkőzni, ahol még jobb játékra lesz szükségünk.
Gratulálunk az egész csapatnak nagyszerűen játszottak!”

Kiskunfélegyhái TSI „B” - Hírös-ÉP 0:3
A csapat játékosai: Hajnal Viktor, Sebestyén Barnabás, Köblös Máté, Asztalos Dániel, Egyed Márton, Szalai Levente, Feyér Csanád, Raskó Zsigmond, Balasi Levente, Keresztes Zoltán, Lauter Balázs
Felkészítő edző: Pelikán István
Kapusedző: Nagy Zsolt

Ronkó Zsolt beszámolója a Kölyökliga fordulóról:

„A 2012-es korosztály az elmúlt hétvégén megkezdte a szereplését a kölyökligában. Ideális időjárás várta a csapatokat. Első ellenfelünk a Mészöly focisuli csapata volt. Egy jó, harcos mérkőzésen, remek helyzetkihasználással 4:0-ra nyertünk. A 2. mérkőzésen a szerényebb játékerőt képviselő Szent Pál AFC csapatával játszottunk. Amin totális letámadást játszva 20:0-ra megnyertünk! Külön öröm hogy a fiúk egy percig sem vették féltálról a mérkőzést. Ezért az egész csapatot dicséret illeti.
Gratulálunk a játékosoknak és sok sikert kívánunk a folytatásban!”

Játékosok: Bakó Dorián, Bakró Róbert, Meleg András, Marte Miron, Bertus Lóránt, Bencze Milán, Benda Sándor Levente, Pintér Róbert, Lévai Dénes Samu
Felkészítő edzők: Ronkó Zsolt, Pelikán István, Maczelka Gábor, Keresztes Zoltán,
Kapusedzők: Kerpits Ferenc, Fehérvári Noémi

Pelikán István összegzése a Családi Szabadidős és Futball Fesztivál eseményeiről:

„Korosztályunk ezen a hétvégén három helyen volt jelen, ami azt eredményezte, hogy megosztottuk erőinket és mindenki egy tornát hagyott ki. Így egy vegyes csapattal utaztunk Szentesre. A „régi” játkosok mellett több új fiú is kipróbálhatta magát.
A tornán jó játékerőt képviselő csapatok vette részt. Ahol a mi felforgatott csapatunk csak helyenként tudta felvenni ezt a tempót. Azonban így is, sok jó dolgot megmutattak a gyerek az egyéni képességeikből. Ezekre lehet építeni a jövőben. A csoportból nem jutottunk tovább. Azonban sok tapasztalattal gazdagodtak a gyerekek és sokat focizhattak, kipróbálhatták magunkat. Ebben a korban ez a legfontosabb.”

Játékosok: Dunai Dominik, Kubránszky Attila, Varga Csanád, Kovrig Martin, Bencze Milán, Benda Sándor Levente, Pintér Róbert
Felkészítő edzők: Pelikán István, Maczelka Gábor, Ronkó Zsolt, Keresztes Zoltán,
Kapusedzők: Kerpits Ferenc, Fehérvári Noémi

Pelikán István beszámolója Futball Éjszaka minitornáról:

„A Futball Éjszakáján belül egy minitornán vettünk részt, ahol a gyerekek minden városon belüli klub hasonló korosztályú csapatával megmérkőzhettek, majd részt vettek a sokszínű programokon.
Minden mérkőzésen nagy intenzitással és hatalmas lelkesedéssel vágtak bele a fiúk a küzdelmekbe. Ami még is látszódott a játék képén és ez eredménnyel is párosult. Minden mérkőzésen nagy fölényben játszottak és gól nélkül nyerték meg az összes mérkőzésüket. Remek egyéni teljesítmények, cselsorozatok, labdavezetések, kapura lövések, szerelések mellett, néha az együttműködésben is megcsillantották tudásukat a gyerekek. A remek mérkőzést egy egymás közötti játékkal zártuk bónuszként, ahol igazságos döntetlen született. Majd ezután szabadprogram következett, amiből az egyik legjobbnak a freestyle bemutató bizonyult.
Gratulálunk a játékosoknak nagyszerű estét varázsoltak a játékukkal.”

Játékosok: Bakó Dorián, Bakró Róbert, Dunai Dominik, Kubránszky Attila, Meleg András, Marte Miron, Bertus Lóránt, Kovrig Martin, Schvéder Miklós, Lévai Dénes Samu
Felkészítő edzők: Pelikán István, Maczelka Gábor, Ronkó Zsolt, Keresztes Zoltán
Kapusedzők: Kerpits Ferenc, Fehérvári Noémi

A hétvégi mérkőzések:
Felnőtt Megye II. Észak
Kerekegyházi SE II. - SC Hírös-ÉP 3:3

U14: Megyei U14 Észak
Félegyházi TSI "B" - SC Hírös-ÉP 0:3

U11: Kölyökliga
SC Hírös-ÉP - Mészöly Focisuli 4:1
SC Hírös-ÉP - Kelen SC 5:2

U10: Kölyökliga
SC Hírös-ÉP - Mészöly Focisuli 0:1
SC Hírös-ÉP - Kelen SC 10:2

U9, U8, U7 Bozsik Program Fesztivál

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

ICG 2022 Coventry


2005 telén egy levél érkezett a Kecskeméti Önkormányzat…