Utánpótlás foci

Kovács Bálint értékelte a 2009-es korosztály őszi szezonját

2009,kovacs SC Hírös-Ép

A csapattal augusztus elején kezdtük meg a közös munkát. Természetesen a nyári felkészülést nem tudtuk teljes létszámmal végezni, hiszen sokan nyaraltak, de ezzel nincsen semmi probléma.
Nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, mind a gyermekekkel, mind a szülőkkel. Én felvázoltam számukra az elképzeléseimet, és a mai napig úgy gondolom teljesen partnerek ezek megvalósításában.
 
Az első megmérettetésünkre a VIII. Hírös Hét Nemzetközi Focifesztiválon került sor. A fiúknak új volt a nagyobb pálya, de egy remek második helyezést sikerült elérnünk, amely megadta az alaphangot a további közös munkának.
A tanév indításával együtt, két fronton kellett helytállni a gyermekeknek. A Bozsik-programokon már nem fesztivál keretein belül játszottak, hanem mérkőzéseket vívtak minitornák lebonyolításában.
Ezen felül (több másik korosztállyal egyetemben) neveztünk a Dunamenti Gyermek Liga 2018-2019-es évadára.
 
A Bozsik-programok tökéletes gyakorlási lehetőséget biztosítottak, hogy a Dunamenti Gyermek Ligában jó teljesítményt tudjunk nyújtani. Ami megfigyelhető volt, hogy a Bozsik tornákon könnyed győzelmeket tudtunk aratni, míg a Dunamenti Gyermek Ligában a jó játék nem feltétlen párosult olyan eredménnyel.
Többször nagy arányú vereségbe szaladtunk bele, de a végeredmény nem állt egyenes arányosságban a mutatott játékkal. Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, de alacsony százalékban használtuk ki azokat.
Az őszi teljesítményüket a fiúk megkoronázták az egri teremtornán elért harmadik helyükkel. Nagyon jó érzés volt látni, hogy betartják az utasításokat, ugyanakkor kreatívan és fegyelmezetten játszanak.
 
Az őszi szezon végeztével bátran kimerem jelenteni, hogy sokat fejlődtek a srácok, az edzések jó hangulatban telnek, a pályán mindent megtesznek, hogy minél jobbak legyenek.
Türelmesnek kell lenni magukkal szemben, ha nagy közhely is, a munka meghozza a gyümölcsét!
Nagyon büszke vagyok az eddigi teljesítményükre!

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak