Utánpótlás foci

A 2006-os korosztály zárta a XXI. SC Hírös-Ép Téli Kupák sorozatát

2006,koos SC Hírös-Ép

A terem szezon végéhez közeledve került megrendezésre, immáron huszonegyedik alkalommal a hazai tornánk. Kiváló körülmények között, nyolc csapat mérte össze tudását a Messzi István Sportcsarnokban. A két négyes csoport küzdelmei után folytatódtak az alsó és felső ági küzdelmek. Minden csapat öt meccset tudott játszani és ezáltal valóban reálisan alakultak ki az érőbeli különbségek, helyezések.

Számunkra nem a legjobb előjelekkel indult ez a hét, hiszen betegségek és egyéb okok miatt alig - alig voltunk edzésen. A fiúk mégis nagyon várták a megmérettetést és reménykedve indítottuk útjára a labdát.

A csoport mérkőzések során kettő győzelem és egy vereség a felsőházba jutásra volt számunkra elegendő.

A KLC-KTE SI ellen magabiztos 6:0 – s győzelemmel indítottunk. A mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és sok-sok helyzet mellett gólokra is futotta a fiúktól.

 Az Újpest FC ellen egy hajtós 1:0 ide. A mérkőzés szép játékot nem, inkább taktikai küzdelmet hozott. Ha a mérkőzés elejei helyzeteinket gólra váltottuk volna, akkor lehet, hogy másképpen alakul a játék része is a megmérettetésnek. Így viszont férfias küzdelem zajlott a pályán.

Végül pedig egy 1:0 – s vereség a Jászberénytől, mely nagyon nem ízlett a legényeknek.

A három mérkőzés alatt az már látszott, hogy akarunk, hajtunk, de kevés az ötlet a kombinatív játékhoz és kevés a futó mennyiség is, ami ehhez kellene.

A Dunakeszi ellen a döntőbe jutás volt a cél. Jól kezdtük a mérkőzést és a vezetést is sikerült megszerezni, de a mérkőzés második szakaszában bosszantó egyéni hibákat vétve fordítani tudott ellenfelünk. Megújulni már nem volt időnk, az egyenlítés elmaradt, ezért a harmadik helyért folytathattuk.

Sajnos arra a mérkőzésre elfogytunk, testben és lélekben is. Így a Jászberény ma másodjára járt túl az eszünkön és aratott most könnyű győzelmet ellenünk.

Összegezve a napot reálisnak érzem a negyedik helyezést. Ellenfeleink sokkal jobb feltételek mellett készülhetnek nap mint nap, hiszen biztosan nem küszködnek olyan létszámhiánnyal, mint mi. E nélkül pedig nem lehet mérkőzés jellegű szituációkat generálni, gyakorolni.

Akik ott voltak, fel a fejjel, mert mindig van új a nap alatt!

A mai napon a rendezőbizottság csapatunkból a legjobbnak Hajnal Norbertet találta. Gratulálunk neki!

A XXI. SC Hírös-Ép Téli Kupa - 2006-os korosztály végeredménye:

I. Eger SE

II. VS Dunakeszi

III. Jászberényi FC

IV. SC Hírös-Ép

V. UFC Kecskemét

VI. Újpest FC

VII. KLC-KTE SI

VIII. SZEOL SC

A csapat tagjai:

Makádi Martin, Hajnal Norbert, Szabados Levente, Visinka Valentin, Szegedi Levente, Kárpáti Ákos, Selmeci Márk

Edző: Koós Károly

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak