Utánpótlás foci

A 2006-os csapat is túl van utolsó Kölyökliga fordulón

2006,koos,kurucsai,pelikan

Koós Károly:
Újra elszaladt egy szezon és már a Kölyökliga negyedik évadának befejezéséhez készülődtek az U11-s, SC Hirös-Ép-s srácok. Tudtuk, hogy a záró fordulón ellenfeleink jó erőt képviselnek, de nem ijedtünk meg a feladattól. Így indultunk vasárnap útnak Jászberénybe, hogy megmutassuk a Szanda Focisulinak, a Jászberényi FC és az MTK csapatainak, hogy mi maradt még bennünk.

A Szanda Focisuli ellen kezdtünk. Már az első labdaérintéseknél látszott, hogy itt nem tűrünk ellentmondást. Az eredmény mellett, a mutatott játék is örömre adott okot. Így egy gól gazdag mérkőzésen, 12:0-ra győzedelmeskedtünk ellenfelünk felett.

Második mérkőzésünkön a Jászberényi FC ellen léptünk pályára. A mérkőzést igyekeztünk uralni, kapura veszélyesen játszottunk, de a gólok csak nem akartak záporozni. Ellenfelünk masszívan védekezett és kontrái veszélyt tartogattak. A végére azért csak megoldották a fiúk, hogy a mérkőzés lefújásakor hozzánk kerülhessen a három pont, 2:0 ide.

A nap utolsó mérkőzése, nem várt nehézségek elé állították a csapatot. Az MTK 2007-s korosztálya gyorsan magáénak jegyezhette az első gólt, így a kezdetektől az eredmény után kellett futnunk. A fiúkon érezhető volt a fáradtság, de igyekeztünk mindent megtenni az eredmény egalizálása érdekében. Ez egy, a számunkra megítélt büntető rúgásával sikerült is, így 1:1 lett a végeredmény.

A bajnoki cím elérésére kevés esély látszik, mert még vannak elmarat fordulók, melyeket más csapatoknak pótolniuk kell. De talán megismételhetjük a tavalyi évünket és a tabella második helyén végezhetünk. Azt gondolom, ez mindenképpen remek teljesítmény, hisz ez a korosztály kezdetektől fogva a dobogó valamelyik fokán zárta a sorozatot.
Minden elismerés a srácoknak!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak