Utánpótlás foci

A 2. fordulón is túl vannak az U9-es és az U11-es csapatok

kurucsai

Kurucsai Milán:

U11 Felsőház 2. forduló:
Két mérkőzéssel folytatódott az U11-es korosztály felsőházi szereplése. A fordulót ismét mi rendeztük, a kiskunhalasi Szilády RFC és a budapesti Gloriett látogatott Kecskemétre.
Az első meccset a halasi rivális ellen játszottuk. Ellenfelünk nem törekedett kombinatív játékra, és ez az egész mérkőzésre rányomta a bélyegét. Egy szép gólt így is szereztek a fiúk, a vége döntetlen lett (1-1). A második találkozón már jobban működtek a dolgaink, és miután sikerült gólt rúgnunk, gördülékenyebb játékot mutattak be a gyerekek. Remek találatokat értünk el és sikerült megnyernünk a mérkőzést (6-1).
Összességében tehát 4 pontot gyűjtött a csapat, a Szilády 2, a Gloriett pedig 1 ponttal távozhatott.

U9 Felsőház 2. forduló:
A 8-9 éveseknél a Dalnoki Akadémia és a Gödöllő fiataljai voltak a soron következő ellenfelek, a helyszín ismét Kecskemét volt.
Az U9 együttes jól kezdte a fordulót, a játék minden elemében jobbnak bizonyultak a gyerekek a pályán. Sok helyzet kimaradt, de így is szuper gólokat láthattunk az SC Hírös-Ép focistáitól (9-1).
A Gödöllő szintén nagy fölénnyel nyerte meg a Dalnoki elleni mérkőzést, így jó meccsre volt kilátás. A vártnak megfelelően jó színvonalú összecsapást láthattunk, melynek során többször is két gólos hátrányba kerültünk, mégis sikerült fordítanunk. Nagyon örültem, hiszen nagyon fontos, hogy a gyerekek ilyen élményeket is szerezzenek. Jó ellenfelet sikerült legyőznünk, egy nagyon hasznos mérkőzésen (5-4).

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak