Utánpótlás foci

9 pont a zsákban az U9-nek

marozsi,hajer,kerpits

Marozsi Gábor összefoglalója:

„Szinte még időnk se volt kipihenni a pénteki Voyage Cup történéseit, mert szombaton a Dunamenti Bajnokságban volt jelenésünk. Szerencsére a fiúkban még volt annyi energia, hogy a 3 pesti csapat ellen is szemrevaló játékot produkálva tudtunk 9 ponttal hazatérni.
Első meccsen a Honvéd ellen kezdtünk, ahol esélyt sem adva ellenfelünknek szebbnél szebb támadásokat tudtunk véghez vinni.
Következő megmérettetés az Ikarus ellen volt ahol gyorsan nagyobb arányú vezetést szereztünk, majd jött egy 5 perc, ahol kicsit összezavarodtunk hátul és ezt a fővárosiak ki is használták és növelték góljaik számát. Félidőben rendet kellett rakni a fejekben, majd ezt követően gyorsan el is döntöttük a mérkőzést már a második félidő elején.
A nap zárásaként a Vasas ellen sikerült egy jó mérkőzést vívnunk, ahol az elején megszerzett vezetésünk után sorra hagytuk ki a szépen kidolgozott helyzeteinket, és ahogy ez lenni is szokott, megbosszulta magát és kiegyenlítettek a piros-kékek. Szerencsére nem törtünk meg a kapott góltól és gyorsan tudattuk ellenfelünkkel a pályán, hogy ezen a találkozón csak mi jöhetünk ki győztesen.”

SC Hírös-ép 4-0 Honvéd
SC Hírös-ép 6-2 Ikarus
SC Hírös-ép 3-1 Vasas

„Ahogy a péntekkel, úgy a szombattal is maximálisan meg voltam elégedve, főleg, hogy nem görcsösen 1-1 góllal sikerült megnyerni a mérkőzéseinket, hanem ismételten egy felszabadult örömfocit látván tudunk ünnepelni minden egyes gólnak és a 3 pontnak.
Külön öröm számomra, hogy a védekezésünk is végre nagyon jól összeállt, amelyet ellenfeleink csatárai bánhatnak, hiszen egyre kevesebb lehetőséget tudnak kialakítani ellenünk és ezt mutatja az is, hogy az elmúlt egy hétben a 14 mérkőzésünk alatt összesen 5 gólt kaptunk.
Gratulálok a csapatnak!”

Játékosok: Horváth András, Tóth Bálint, Szenczy Zsolt, Fricz Pál, Tovaj Csanád, Csizmadia Máté, Ronkó Márk, Kincses Károly, Sinka Milán, Sápi Kristóf, Szeleczky Zalán.
Edzők: Hájer Sándor, Marozsi Gábor, Kerpics Ferenc (kapusedző)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak