Utánpótlás foci

4. helyen zárt az U8 Apatinban

marozsi,hajer,2010

Marozsi Gábor összegzése a tornán való szereplésről:
„Már a csoportmeccseken látszott, hogy a szerbekről ismert magas szintű akarás és küzdés a legkisebb gyerekeknél is elvárás, amellyel nem volt egyszerű felvenni a kesztyűt, de szerencsére megoldottuk ezt az "akadályt" is. Első mérkőzésünket a hazai Olimpik Apatin ellen vívtuk, ahol 1-1-es végeredmény született! Már az elejétől kezdve mi uraltuk a pályát, amelynek köszönhetően sok helyzetet alakítottunk ki, de gólra nem tudtuk váltani, melyet az ellenfél meg is bosszult, de a végén tudtunk egyenlíteni. Következett a végső győztes,Crvena Zvezda elleni összecsapás, ahol gyorsan adtunk az ellenfélnek kétgólos előnyt védekezési hibákból, de a fiúk talán ezen a ponton ébredtek fel vasárnap, hiszen nem csak, hogy kiegyenlítettünk, de még meg is tudtuk volna fordítani a mérkőzést, viszont a döntetlen volt az igazságos eredmény. A harmadik csoportmérkőzésen 3-1-es győzelmet arattunk, ahol az eredmény nem szimbolizálta a mérkőzés képét. Egy nagyon szívós és küzdős csapattal találkoztunk, akiket talán az elején le is becsültünk és ez meg is látszódott rajtunk, de a végén egy gyönyörű szabadrúgás gólból és egy kontratámadásból bezsebeltük a 3 pontot.

Csoportunkban 2. helyen jutottunk tovább, így összekerültünk a negyeddöntőben a múltkor nálunk edzőmérkőzést játszó Szabadka csapata ellen. 3-0-ra sikerült nyernünk magabiztos játékkal és ezzel bekerülni a legjobb 4-be. Ezen a meccsen nem is a nagyarányú győzelemnek örültem, hanem annak, amilyen gólokat szereztünk, hiszen nem mindennap fejelnek kispályán szögletből gólt, illetve emelnek át egy kapust és két védőt. Jött az elődöntő, melyen az ellenfelünk a Partizan Belgrád volt. Sajnos 1-0-ás vereséget szenvedtünk egy végletekig kiélezett jó iramú mérkőzésen. Talán a nap folyamán ez volt a legjobb és legizgalmasabb meccsünk, de be is kell ismerni, hogy az ellenfelünk pont ezzel az egy góllal volt jobb nálunk. Következett az utolsó megmérettetés a bronzért a Spektar csapata ellen. Itt már meglátszódott az egész napi fáradtság és koncentráció kiesés, hiszen sok 100%-os helyzetet hagytunk ki, amelyekkel eldönthettük volna az érem sorsát, de jöttek a büntetők. A fáradtságtól már fejben sem tudtunk ott lenni, amely a rúgásainkon kimutatkozott, ellenben a szerb ellenfelünk képes volt még a tartalék energiáival rákoncentrálni a döntő pillanatra és könyörtelenül beverni a büntiket, ezzel volt ma előrébb a szerb foci.

Összességében elégedettek vagyunk a 4. hellyel, hiszen 13 szerb csapatból csak 3 került elénk, akik mind hasonló erőt képviselnek, mint Mi. Örülünk, hogy részt vettünk a tornán, mert nagyon hasznos volt számunkra és csak jó meccseket tudtunk vívni. Gratulálok az egész csapatnak!”

Játékosok: Horváth András, Sápi Kristóf, Tovaj Csanád, Szenczy Zsolt, Ronkó Márk, Csizmadia Máté, Kincses Károly, Sinka Milán, Fricz Pál
Edzők: Hájer Sándor, Marozsi Gábor

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak