Utánpótlás foci

23:0 gólaránnyal kupagyőztes az U14-es csapatunk!

koos,kovrig,nagy

Koós Károly összegzése:

„Szombaton csapatunk nagy része Erdélybe utazott egy hat résztvevős kispályás tornára. A kalotaszentkirályiak szép hagyományt teremtve már 14. alkalommal rendezték meg a Tomordok Kupát. A több mint öt órás utazás után kezdésként a házigazdák csapatával játszottunk, akik nagyon szerettek volna visszavágni a tavalyi Lions Kupa győzelmünkért (akkor a döntőben büntetőkkel múltuk felül őket). A fiúk megértették, hogy meg kell mutatniuk erejüket és a házigazda legyőzésével tudatni kell a többi ellenféllel is, hogy a mai napon nehéz dolguk lesz ellenünk. Ebben a szellemben, a játékot élvezve töltöttük a napot ebben a szép környezetben. Tudtam, hogy az egyik legnagyobb kihívás a pálya kis mérete lesz, az összesen 10 mezőnyjátékos elég nagy tömeget alkotott. Ezen a napon azonban semmi nem állhatott az utunkba, lehetett napsütés, eső, csak győzelemmel, kapott gól nélkül hagytuk el a pályát és meggyőző fölénnyel hoztuk haza a kupát. A focit egy jó hangulatú vacsorával zártuk. Köszönjük a házigazdáknak a sok figyelmet, kedvességet és jó szervezést!
A torna legjobb mezőnyjátékosa Selmeci Márk lett, aki végig versenyben volt a legeredményesebb góllövő díjáért.
Gratulálok a csapatnak az egész napi helytállásért!”

Eredmények:

SC Hírös-Ép – Kalotaszentkirály I 2:0 Gólszerzők: Dömötör Zsolt, Szabó Benedek
SC Hírös-Ép – Kalotaszentkirály II 2:0 Gólszerzők: Sebestyén Barnabás, Hábenczius Tamás
SC Hírös-Ép – Lompért 9:0 Gólszerzők: Dömötör Zsolt (2), Szabó Benedek, Selmeci Márk (2), Gyenes Róbert, Lehotai Ákos (2), Horváth Dániel
SC Hírös-Ép – Kőrösfő 7:0 Gólszerzők: Selmeci Márk (3), Szabó Benedek (2), Dömötör Zsolt, Mák Péter
SC Hírös-Ép – Dribli FC, Kolozsvár 3:0 Gólszerzők: Selmeci Márk, Dömötör Zsolt, Gyenes Róbert
A kupagyőztes csapat tagjai: Koós Marcell (kapus), Lehotai Ákos, Mák Péter, Sebestyén Barnabás, Gyenes Róbert, Selmeci Márk, Horváth Dániel „Scholes”, Dömötör Zsolt, Szabó Benedek, Hábenczius Tamás.
Edzők: Koós Károly, Kovrig Ákos, Nagy Zsolt

U14-es bajnokság
„Az előző napi erdélyi túra után vasárnap délben bajnoki mérkőzést játszottunk a Mercedes KLC (papíron) „B” csapata ellen. Szembetűnő volt, hogy ellenfelünk 4 játékosa két nappal előtte még az úgynevezett „A” csapatukban játszott bajnokit, tudatában vagyok, hogy a versenyszabályzat ezt megengedi. A bajnokság harmadik helyének megszerzése érdekében úgy tűnik döntéshozóik a fair play-t sutba dobva, saját játékosaikat is becsapva átszervezték a játékoskeretet és erre a fontos mérkőzésre koncentrálták a legjobbjaikat. Örülök, hogy a 14-évesek bajnokságában a zömmel 12 éves fiaink eljutottak arra a szintre, hogy időnként csak ilyen eszközzel legyőzhetők – ez bizonyítja az elvégzett munkánk sikerét. Sajnálom azt is, hogy az ellenfelünk nem tudta helyén kezelni A vagy B vagy C csapatának a sikerét. A győzelem mámorában kellően átlépték a sportszerűség határait. Kíváncsi vagyok, hogy a hétvégén egymás ellen milyen eredményt fognak elérni? Vagy egy félidőt egyik, egy félidőt a másik csapatban játszanak a most ellenünk pályára lépők?
Azt gondolom az ellenfél ebben az összeállításban is legyőzhető volt, de az első 60 percben nem sikerült összhangba kerülniük a srácoknak és nagyon sok támadásunk elakadt a rossz megoldások miatt. Nem használtuk a pálya méreteit, nem voltunk kellően szélesek és nagyon sok eladott labdánk volt. Így nem fértek bele a figyelmetlenségek, az ellenfél 2 alkalommal kihasználta hátsó rontásunkat és két góllal elhúzott. Az utolsó 20 percben összeszedték magukat a fiúk és a sok szép támadás közül egyet gólra váltottak, ez a szépítésre volt ma elég.”

SC Hírös-Ép – Mercedes KLC „B” 1:2 (0:1)
Gólszerző: Kovács Martin
A mérkőzésen játszottak: Lehotai Ákos (kapus), Mák Péter, Sebestyén Barnabás, Gyenes Róbert, Selmeci Márk, Kovács Martin, Diószegi Kristóf, Horváth Dániel „Scholes”, Dömötör Zsolt, Fleig Áron, Szűcs Szilárd, Kárpáti Ákos, Szabó Benedek, Czumbil Mihály
Hiányzó: Zoboki Krisztián Spencer (kapus), Keindl Kristóf
Edzők: Koós Károly, Kovrig Ákos, Nagy Zsolt
A következő mérkőzést a Kiskunfélegyháza „B” csapata ellen játsszuk május 26-án 10:00 órakor Kiskunfélegyházán.

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak