Utánpótlás foci

2020 első érmét szerezte az U9

U9,2011,maczelka,ronkó,kerpits,fehérvári SC Hírös-Ép

Maczelka Gábor beszámolója a tornáról

,,Törökszentmiklóson vettünk részt egy yermeklabdarúgó tornán a hétvégén. Első mérkőzéshez illően indult a nap, rögtön két kapott góllal kezdtük a meccset a Szeged ellen. A mérkőzés során sikerült egalizálni, végül 2-2-es döntetlennel zártuk a találkozót. A következő mérkőzésen hatalmas önbizalommal és odafigyeléssel, kiütéses győzelmet arattunk a Szanda Focisuli ellen. A csoportban még a hazai, Törökszentmiklós csapatával játszottunk, ahol 1-0-ra győzedelmeskedtünk.
A keresztbe játszás következtében a másik csoport 2. helyezettjével játszottunk, a Szolnok csapatával. Küzdős, hajtós meccsen 3-1-re győzedelmeskedtünk, így bejutottunk a döntőbe. Az első helyért a Debreceni Olasz Focisuli csapatával mérkőztünk meg. Az első 5-6 percben összezavarodva, saját magunk árnyékában játszottunk, ennek eredményeképpen 4 gólt is kaptunk. A mérkőzés további részében sok helyzetig jutottunk, de nem sikerült a kapuba találni. A hajrában sikerült kozmetikázni az eredményen, de játékunk sajnos kevésnek bizonyult a végső győzelemhez.
 
Az egész csapatnak jár a gratuláció, mindent megtettek annak érdekében, hogy fejlődjenek és sikeres eredményt érjenek el!
 
A Torna Gólkirálya a mi játékosunk, Czibók Dávid lett. Gratulálunk neki is!
 
Csak így tovább! Hajrá SC HÍRÖS-ÉP!
 
A csapat tagjai: Német Kolos, Csutak Ármin, Czibók Dávid, Hagyó Levente, Kovács Martin, Kárász Bence, Velkei Máté, Nagy Arkadiusz, Pásztor Dávid
 
Csoportmeccsek:
Grosics Akadémia Szeged – SC Hírös-Ép 2-2
Szanda Focisuli - SC Hírös-Ép 0-10
Törökszentmiklós - SC Hírös-Ép 0-1
 
Elődöntő: 
Szolnok - SC Hírös-Ép 1-3
 
Döntő: 
Olasz Focisuli Debrecen - SC Hírös-Ép 4-1
 
Felkésizítő edzők: Maczelka Gábor, Ronkó Zsolt, Kerpits Ferenc, Fehérvári Noémi
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak