Utánpótlás foci

Eperjesi tornagyőzelem

2006,koos

Koós Károly: Ebben az évben ismét négy korosztállyal vettünk részt e rangos tornán. Egyesületünk kettő busszal, több mint 90 embert utaztatott. Nem volt könnyű ezt úgy megszervezni, hogy senki sem szenvedjen csorbát. Reméljük sikerült. Természetesen mindenhol előfordulnak ilyenkor apró feszültségek, de intelligens emberek révén ezeket áthidalták a szülők, edzők, kísérők, hiszen a gyermekek miatt voltunk ott! A mérkőzéseik idejére megfeledkezhettünk mindennapi gondjainkról és együtt nézhettük és szurkolhattuk végig meccseiket, összetartásunkkal jó példát mutatva nekik.

A 2009-s első bálozók bizonyították, hogy náluk egységben az erő. Nem volt előttük akadály és elszántan, megállíthatatlanul meneteltek a három nap alatt. Úgy, hogy mindenki beállt a sorba és maximális teljesítményt nyújtott, megmutatva bátorságát és egyéniségét.

Korosztályukra jellemző módon időnként elvitte őket a hév és átvették ellenfelük csapkodó stílusát, de ezekből a szituációkból rendre győztesen kerültek ki. Ez alól egy meccs volt kivétel. Azt tudni kell, hogy egy négynapos tornán mindig van egy holtpont. Amikor kijön az, hogy idegen környezetben, másik országban, más szabályok mellett kell megfelelned. Náluk ez szerencsére elég korán, a második lejátszott meccsen jött el. Meg kell tanulni ezt a holtpontot kitolni, és azt is, hogy palástolni tudjuk ellenfelünk előtt. Fontos, hogy ne lássák rajtunk gyengülésünk, mert azonnal büntetnek. Célunk veletek is az, mint a 2006-s korosztállyal: a rangos nemzetközi tornákon még több tapasztalatot gyűjtsünk, és sikert érjünk el. Majd meghódítsuk Göteborgot is, mielőtt új útra léptek! Az első helyezés kiváló belépő volt! Várjuk a hasonló folytatást.

A kupa győztes csapat:

Juhász Bálint - Torna legjobb kapusa lett, Kis Csaba – Torna válogatottja lett, Csordás Zoltán – betegsége ellenére a csapat motorja volt, Csorba Olivér – elől – hátul brillírozott, Makai Bendegúz – betegsége ellenére a csapat esze volt, Kaldenecker Ármin – a perpétum mobile mezőnyjátékával kimagaslott, Kristófik Dániel - bátorságból jelesre vizsgázott, Polyák Andor – jó úton haladva bátran játszott.
Edzők: Koós Károly, Keresztes Zoltán

A torna végeredmény:

  1. SC Hírös-Ép Egyesület Kecskemét
  2. CFT Academy Slovakia (SK)
  3. FK Dušanovac Belgrade (SRB)
  4. Honvéd SE Olasz Focisuli Debrecen
  5. First Vienna FC 1894 (AT)
  6. FAMT Prešov (SK)
  7. 1.FC Tatran Prešov (green) (SK)
  8. FC CROW Slavia Košice (SK)
  9. CFT Prešov - Sokol Ľubotice (SK)
  10. 1.FC Tatran Prešov (white) (SK)

Az ALL STARS csapat tagjai:
Kállai Gergő - Honvéd SE Olasz Focisuli Debrecen
Jendruš Kristián - CFT Academy Slovakia (SK)
Juhász Bálint - SC Hírös-Ép Egyesület Kecskemét
Ivanič Ján - CFT Academy Slovakia (SK)
Csaba Kiss - SC Hírös-Ép Egyesület Kecskemét
Milovankić Uroš - FK Dušanovac Belgrade (SRB)

 

Különdíjasok:
A legjobb játékos: Kállai Gergő - Honvéd SE Olasz Focisuli Debrecen
Gólkirály: Jendruš Kristián - CFT Academy Slovakia (SK)
A legjobb kapus: Juhász Bálint - SC Hírös-Ép Egyesület Kecskemét

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak