Utánpótlás foci

„Ezek a megmérettetések jó alapot adtak számunkra”

2006,kolyokliga,koos

A 2006-os korosztály bajai mérkőzéseit összegezte az alakulat trénere, Koós Károly:
„Gyorsan telnek a hetek és újra pattogott a labda, ezúttal Baján. Kiváló szervezés, pálya és idő fogadott bennünket az aktuális B. tornán.
A megszokott koreográfia szerint zajlottak a mérkőzések. Mindenki játszott mindenkivel. A hat klub a Szeol SC, Szilády RFC, LUA Baja, UFC Kecskemét, Szeged 2011 és mi vártuk a kezdő sípszót. Mint mindig, most is próbáltuk ellensúlyozni a korkülönbséget. Ilyen szempontból biztató, hogy akik hasonló játékerőt képviselnek azok ellen most sikeresek voltunk, lendületes, ötletes, szemre tetszetős játékkal alakítottunk ki gólhelyzeteket és lőttünk gólokat.
Pozitív mérleggel zártunk a Szilády RFC és az UFC ellen.

A másik három klub előrébb jár nálunk. Fizikálisan és játék tudásban is és persze korban is. Próbáltuk megmutatni, hogy számolni kell velünk, megnehezíteni a dolgukat, de a nap végén ez már lehetetlen küldetésnek tűnt.
A három vereség ellenére pozitívnak értékelem a teljesítményünket. A csapat próbált focizni, egyénileg kezdeményezőek voltunk, felvállaltuk a párharcokat és ezek a törekvéseink gólhelyzeteket eredményezett. A befejezésbe még csúszott hiba, de ez legyen a legnagyobb bajunk. Ezek a megmérettetések jó alapot adtak számunkra, hogy céljainkat, terveinket véghez vigyük.
A hagyományokhoz híven, ismét minden csapatból kiemeltek egy játékost, aki aznap a legmeggyőzőbb teljesítményt mutatta a meccsek alatt. A srácok Valentint emelték ki, akik fogfájása ellenére is megcsillantotta tudását. A rendezők is így látták ezt és a torna lezárásakor őt hívták ki az emléklapért és egy kis ajándékért.”

A csapat tagjai: Makádi Martin, Visinka Valentin, Szabados Levente, Mák Péter, Kocsis Máté, Hajnal Norbert, Kocsis Manó, Selmeci Márk, Kárpáti Ákos, Farkas Benedek, Bíró Bertram
Edző: Koós Károly

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak