Vasárnap került megrendezésre a XX. Lions Kupa Gyermeklabdarúgó Torna

beszedics,kun2005,megyei,kunszentmiklos,kovrig SC Hírös-Ép

A Kecskeméti Szent László Lions Club már 20. alkalommal rendezte meg az SOS Gyermekfalvak (14 éves korú) lakói számára  a Lions Kupát. A gyermeklabdarúgó torna lebonyolításában idén is egyesületünk segítkezett.

Ezúttal 6 csapattal kezdődtek meg a küzdelmek vasárnap 8:00 órakor a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornacsarnokában. A hagyományoknak megfelelőn az SOS-es csapatok mellet határontúli magyar iskolák és egyesületünk kunszentmiklósi fiataljai is képviseltették magukat.

A Hírös-Épes fiúk kissé megszeppenve kezdték az első mérkőzéseket, amely betudható volt a néhol 2-3 éves korkülönbségnek is. A délutáni meccseken azonban már sokkal felszabadúltabban futballoztak és tudatos, tetszetős akciókat is láthattunk tőlük.

A torna során felnőtt csapatunk is parkettre lépet egy gála mérkőzés keretében. Az edzőkből, a gyerekként itt megfordult fiatalokból és a Megyei II. osztályú együttesünk labdarúgóiból kialakított csapatok játszottak egy jó hangulatú, gólgazdag mérkőzést.

Ez a találkozó is megmuatta, hogy ezen a tornán tényleg  a részvétel, a jó hangulat és az emberi kapcsolatok a fontosak.  Az egész rendezvény ennek szellemében zajlot.

Az eredményhírdetésre megérkezett Kassai Viktor is, hazánk elsőszámú labdarúgó játékvezetője, aki az SOS Gyermekfalvak nagykövete. A díjátadást követően a gyerekek izgatottan áltak sorba közös fotóért és aláírásért.

A XX. Lions Kupa zárása ként megérkezett a Mikulás is, (kissi sietett idén) így minden gyermek ajándékkal térhetett haza.

.

 

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak