XVIII. SC. HIRÖS-ÉP Tavaszi Torna!

A XVIII. SC. Hirös-Ép kupa megrendezéséevel a torna nagykorúvá vált! Tizennyolc éve Kertész Zoltán elindította hagyományteremtő szándékkal ezt a több korcsoportból álló foci karnevált. Azóta minden évben kétszer megrendezésre kerül. Egyesületi elnökünk fanatizmusa, kitartása ebben is megnyílvánul. Ilyen hagyományokkal kevés rendezvény bír ebben az országban.

Szerencsére Zoli bírja erővel, a csapatok pedig örömmel jönnek Kecskemétre.

A 2007-s és a 2005-s korosztály nyitotta meg a sorozatot.

A 2007-s korcsoportban kilenc csapat nevezett. A könnyebb lebonyolítás érdekében kettő csapattal indultunk. Betegségek és egyéb okok miatt a 2008-s korcsoportból is segítséget kellett hívni. Köszönjük a munkájukat, kiválóan fociztak ők is!

A tornán az alábbi csapatok vettek részt:

Nagykőrösi Kinizsi, UFC Kecskemét, Jászberényi FC, Tisza-Volán, KTE-KLC SI, MTK-MFS, Szanda FS, Jászárokszállás SE, SC. Hirös-ÉP

 

Mind a kettő csapat erőn felül teljesítve jutott el a döntőig.

Örömmel töltött el bennünket a fiúk ügyeskedése, lekesedése és kitartása. Egy kisiklástól eltekintve minden mérkőzésen győztesként jöttünk le a pályáról. A döntő igazi öröm focit hozott, ahol nem számított az eredmény, hiszen a srácok arany és ezüst éremmel is gazdagodtak.

Zolit kérdezném, hogy volt e már ilyen az évek alatt? szerintem nem sokszor kellett házi döntőt rendeznünk!

A KTE-KLC SI edzője Szutor Sanyi mondta jól, hogy ők nem jó érmet kaptak, mert ők a Hirös- Ép mögött végeztek. Így nekik járt volna az ezüst, nekünk az arany. Persze ez csak vicc volt, mert mi zsebeltük be a legfényesebb érmeket. Nekik maradt a bronz érem.

A torna válogatottjába minden csapatból választottak egy-egy fiút. Tőlünk mégis kettő- kettő legény lett szerencsés, mivel kettő csapat váratlanul elment az eredményhírdetés előtt. Ezért azokból a csapatokból nem tudtunk jutalmazni senkit, pedig szerettünk volna!

Így az Sc. Hirös-Ép-ből:  Dömötör Zsolt, Gyenes Róbert, Fleig Áron és Nagy Dániel lett a díjazott.

 

Az aranyos - ezüstös csapat:

Dömötör Zsolt, Gyenes Róbert, Fleig Áron, Nagy Dániel, Lehotai Ákos, Diószegi Kristóf, Seres Richárd, Zoboki Krisztián, Gajdos Márk, Nagy Ákos, Hajnal Viktor, Czumbil Mihály

 

Edzők: Koós Károly, Pelikán István, Gyenes Tamás

 

Torna 1- 4 helyezett csapatai:

1. SC. Hirös-Ép 1, 2. SC. Hirös-Ép 2, 3. KLC-KTE SI, 4. Jászberényi FC.

 

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Mozgalmas szombat


Két helyszínen, két korosztály mérettette meg magát.