XVII. SC. HIRÖS-ÉP Teremtorna

A Messzi István Városi Sportcsarnokban került megrendezésre a XVII. SC HIRÖS-ÉP TÉLI TEREMTORNA a 2006-as korosztály számára.

Nagy várakozással tekintettük a viadal elé. A jelentkező csapatokat látva joggal reméltük a fiúktól azt, hogy akár a legfényesebb érmet is megnyerhetik.

A csoprtunkba a Kiskunfélegyháza, az UFC és a Szekszárd került.

Első mérkőzésen az UFC ellen léptünk pályára. A korai kezdés ellenére a csapat sziporkázott! A 11:1-s végeredmény ellenfelünkre volt hízelgő.

Második meccsen azonban jött  a fekete leves. A Kiskunfélegyháza némi meglepetésre, de abszolút megérdemelten 2:1-re legyőzőtt bennünket.

Utolsó csoport mérkőzésen a Szekszárd ellen kötelező volt a győzelem. Ez sikerült is. Igaz, hogy egy kicsit nyögvelősen de a győzelmünkhöz kétség nem férhet. 2:0 lett javunkra.

Ezzel második helyen végeztünk és ezzel a felső ágra kerültünk. Ott egy igazi erő felmérő várt ránk. Jászberény magabiztosan menetelt a csoportjában.

Nagyon halványan kezdtük a mérkőzést és az első öt percben ellenfelünk több helyzetet is kialakított a kapunk előtt. Ebben a periódusban a szerencse pártfogoltjai voltunk. Talán a kihagyott helyzetek hatására de felébredtünk és átvettük a mérkőzés irányítását. Több kecsegtető helyzet adódóott a jászberényi kapu előtt is, de valami ezen a napon nagyon hiányzott belőlünk. Nem tudtunk átlendülni a holtponton, ezért a döntő pillanatokban rossz megoldásokat választotunk.

Maradt a 0:0-s végeremény, ami a büntető rúgáshoz vezetett. Itt fortuna elengedte a kezünket. Hiába védett ki Makádi Martin hétméterest, a rúgó játékosok hibáztak. Ezzel az álmunk szertefoszlott, maradt a kisdöntő.

Ott újra a Kiskunfélegyháza várt ránk. Ők is bánatosak voltak, mert egy nyerhető meccsen maradtak alul.

A csapat egy kisebb átalakításon ment keresztül és ez egészen jól működött. Folyamatosan vezettünk egy-egy góllal, de ellenfelünk mindig kiegyenlített. Végül a srácok szíve a helyén volt és egy szöglet után megszereztük a győztes gólt.

Ezzel a bronzérem boldog tulajdonosai lettünk. 

 

A csapat tagjai:

Makádi Martin, Ruzsa Marcell, Sallai Dániel, Fleig Áron, Visinka Valentin, Pintér Marcell, Szabados Levente, Hajnal Norbert, Battancs Dávid, Kárpáti Ákos

 

A legjobb hazai játékos: Sallai Dániel lett.

 

Edző: Koós Károly


A torna első négy helyezett csapata:

Jászberény FC, Vác FC, Hirös-Ép, KHTK

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Mozgalmas szombat


Két helyszínen, két korosztály mérettette meg magát.