XVI. SC. HIRÖS-ÉP Teremtorna U11 kcs.

XVI. -k alkalommal került megrendezésre a hagyományos SC. Hirös-Ép téli torna. Az év első hazai tornáját a 2002-s korcsoport számára írtuk ki. Erre az alkalomra tíz egyesület jelezte részvételi szándékát.

A magas létszám miatt átszerveztük a lebonyolítását a kupának. Rövidebb játékidővel lehetett megoldani a rendezést és a szokásos keresztbe játszás csak a felső ágon alakulhatott ki.

A saját csapatunk erős csoportba került, de az előzetes erőviszonyok alapján a legjobbak közzé vártuk őket. A nap úgy is indult, hogy ez simán meg lesz.

Az első két mérkőzésen jó játékkal, magabiztos győzelmet arattunk. A harmadik találkozón viszont nem várt vereségbe szaladt bele a csapat. E miatt az utolsó csoport mérkőzésen győzelmi kényszer mellett játszottak a srácok.

Az ellenfelünk szerencsésen megúszta a veszélyes szituációkat, ezért döntetlen lett a végeredmény. Így viszont már nem a srácok kezében volt a továbbjutás és egy balszerencse miatt kiestek az alsó ágra.

A helyosztón is mezőnyfölényben voltunk, de jobbnál jobb lehetőségek maradtak kihaszálatlanul. Egy figyelmetlenség pedig végzetesnek bizonyult. Megkellett elégedni a hatodik helyezéssel.

 

Csoport mérkőzések:

Sc.hirös-Ép - Solt FC 1:0

Sc.hirös-Ép -  Vác FC 2:0

Sc.hirös-Ép -  Petőfi SE 0:2

Sc.hirös-Ép -  Szanda Fs. 1:1

V-VI helyezésért:  Sc.hirös-Ép - Méhecskék SE. 0:1


A torna végeredménye:

1. Szolnoki MÁV
2.KLC- KTE SI
3. Szanda FS

4. Petőfi SE.
5. Kalocsa
6. Sc. Hirös- Ép
7.Solt FC
8. Szilády RFC

9. KHTK

10. Vác FC.Különdíjak:

Gólkirály: Áman Áron Petőfi SE

Legjobb kapus: Szöllősi Márton Szanda FS.

Legjobb játékos: Komáromi György Szolnoki MÁV

Legjobb hazai játékos: Zsigár Szabolcs

Tornán a következő játékosok szerepeltek:

Ubornyák Csaba, Vincze Ádám, Kiss Domonkos, Dos Reis Teixeira Edmilson, Zsigár Szabolcs, Gazdag Vajk, Gazdag Attila, Nagy Lorenzo, Szalai József, Deák Trisztán 

Edző: Kemenes György


Gratulálunk a csapatnak a tornán elért hatodik helyezésért!


Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Mozgalmas szombat


Két helyszínen, két korosztály mérettette meg magát.