XVI. SC. HIRÖS-ÉP Teremtorna

A legkisebb korcsoportoknak egy napon rendeztük meg a hagyományos tornánkat. Kettő korosztályban öt-öt, a legkisebbeknél hat csapat küzdött meg a szép serlegekért, érmekért. A körmérkőzéseken izgalmas, fordulatos csaták alakultak ki. Egyik korcsoportban sem lehetett megtippelni ki lesz a végső győztes.

Örömteli volt számunkra az Sc. Hirös-Ép csapatainak a szereplése, fejlődése. Az eddigi években a helyezés tekintetében hátul végeztünk, de most fordult a kocka. Csapataink végig versenyben voltak a győztes serlegért. Végül kettő korcsoportban is megnyerték a srácok a tornát. A legkisebbek második helyezése is értékes és biztató a jövőre nézve. Reméljük, hogy a tornán résztvevő csapatok jól érezték magukat és tovább viszik a kupáink hírnevét.

 

Gratulálunk a csapataink szerepléséhez!

 

A 2005-s korosztály végeredménye:

1, SC. HIRÖS-ÉP

2. RENDŐR TE

3. UFC

4. KTE

5.SZANDA FS.

 

Legjobb mezőnyjátékos: Palatinus Zalán SC.HIRÖS-ÉP

Gólkirály: Horváth Zalán RENDŐR TE

Legjobb hazai játékos: Szalai Gábor SC.HIRÖS-ÉP

 

 

 

2006-0s korosztály végeredménye:

1. SC. HIRÖS-ÉP

2. KLC-KTE SI

3. SZANDA FS.

4. RENDŐR TE

5. UFC

 

A torna válogatottja:

Mayer Márton (UFC), Sallai Dániel(SC. Hirös-Ép), Pintér Marcell(SC.Hirös-Ép), Balla Dániel (KLC-KTE SI), Nagy Botond (RENDŐR TE), Pintér Attila (Szanda FS.)

 A győztes csapat tagjai: Sallai Dániel, Pintér Marcell, Ruzsa Marcell, Jelen Bence, Kárpáti Ákos, Visinka Valentin, Szabados Levente, Hajnal Norbert

 

2007-s korosztály végerdménye:

1. RENDŐR TE

2. SC. HIRÖS-ÉP

3. UFC

4. KLC-KTE SI

5. SZANDA FS.

6. KINDER OVI


A torna válogatottja:

Komáromi Dávid (RENDŐR TE), Ilyés Hunor (RENDŐR TE) Fleig Áron (SC.Hirös-Ép), Westermann Mathis (Kinder Ovi), Nagy Gábor (KLC-KTE SI), Hajdú Panna (SZANDA FS), Algisi Márk (UFC)


A második helyezett csapat tagjai:  Fleig Áron, Dömötör Zsolt, Nagy Dániel, Czumbil Mihály, Diószegi Kristóf, Gyenes Róbert, Csősz Martin, Seres Richard, Lehotai Ákos

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Mozgalmas szombat


Két helyszínen, két korosztály mérettette meg magát.