U9 - XX. SC. HIRÖS-ÉP Torna!

2016. Május 22. (vasárnap)

 

A várva várt jubileumi XX. saját rendezésű tornánkon szerepeltünk. Ahol szikrázó napsütésben játszhattak a gyerekek, szurkolhattak a szülők kísérők. Nagy és színes kavalkád alakult ki a Műkerti Sportcentrumban. A 2007-es korcsoport mellett játszott még a 2010, 2008, 2006 és 2005-ös csapatunk is. Így közel 300 gyerek rúghatta a bőrt egész nap. Öröm volt látni ennyi boldog focizó gyereket. 

A 2007-es korcsoportba 10 csapat adata le nevezését.

 

 

 

Csoportmérkőzések:

SC Hirös-Ép - KLC-KTE SI           1-0

SC Hirös-Ép - VIDEOTON FC. 1  6-0

SC Hirös-Ép - Törökbálinti FS.     12-0

SC Hirös-Ép - Dalnoki FA.            3-1

 

Csoportunkat magabiztosan nyertük meg. Intenzív, gólra törő, gyors játékunkkal nem tudtak mit kezdeni ellenfeleink. Minden mérkőzésen domináltunk, helyzeteket alakítottunk ki és ellenfeleinkre ráerőltettük az akaratunkat. Jó volt látni a gyerekeket, egyéni játéktól a kombinatív játékig mindenből villantottak egy kicsit. A csoportelsőség azt jelentette, hogy a másik csoport második helyezettjével játszhattunk az egyenes kieséses szakaszban. Aki a Szolnoki MÁV csapata lett.   

 

 

 

Elődöntő:

SC Hirös-Ép -  Szolnoki MÁV       2-2 (Büntetőkkel: 5-6)

 

Nagyon jól kezdtük az elődöntőt . A mérkőzés elején megszereztük a vezetést. Ez magabiztosságot adott és támadtunk tovább. A helyzetek azonban kimaradtak. A szolnoki csapat egy távoli jól helyezetett átlövésből kiegyenlített. Egy kicsit megzavarodtunk. Egy kapu előtti kavarodásból a jól jött ki ellenfelünk és ezzel a vezetést is megszerezte. Ezután eltelt néhány perc ahol kerestük Önmagunkat. Majd mi is egy pontos távoli bombával kiegyenlítettünk. Ezután még lőttünk kapufát is, voltak helyzeteink. Azonban a mindent eldöntő gólt nem sikerült megszereznünk. Ellenfelünk is kihagyta helyzeteit, így a büntetőkre került a sor.

A büntetőknél nem volt szerencsénk. Két lövésünk is  a kapufáról vágódott ki. Így a Szolnoki srácok örülhettek a döntőnek. Nekünk pedig gyorsan feledni kellett a bánatunkat, mert várt ránk a bronzéremért zajló csata.   

   

 

 

3. helyért:

SC Hirös-Ép -  Dalnoki FA.           6-0

 

A csoportban is megmérkőztünk a Dalnoki csapatával. Ott a fáradtság és a alacsonyabb koncentráció miatt egy kisebb győzelmet arattunk. Most azonban nem kegyelmeztünk a fővárosi csapatnak. A gyerekek elfelejtették az előző meccset és ahogy a csoportmeccseken is, megállíthatatlanok voltak. Ellenfelünk kapusa, nagyszerű napot fogott ki, többször nagy bravúrral mentette meg csapatát a góltól. Azonban így is 6-0-s eredménnyel zártuk a bronzcsatát. 

 

Gratulálunk a gyerekeknek, jó volt látni Őket ilyen szépen és jól játszani.

 

A torna gólkirálya: Fleig Áron

Legjobb hazai játékos: Szűcs Szilárd

 

 

2007: Lehotai Ákos, Zoboki Krisztián, Seres Richárd, Szűcs Szilárd, Czumbil Mihály, Dömötör Zsolt, Diószegi Kristóf, Fleig Áron, Szabó Benedek

Edzők: Pelikán István, Koós Károly

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Mozgalmas szombat


Két helyszínen, két korosztály mérettette meg magát.