U9 XV. Hírös-ÉP torna

A GAMF pályán megrendezett tornán először játszottunk 6+1-be keresztpályára. Két csoportba voltak sorsolva a csapatok, sajnos visszalépett az egyik csapat, így a mi csoportunkban csak négy klub volt sorsolva. Ezért a csoportba 2 x 15 percet játszottunk, a másik csoportban csak 1 x 20 perces meccsek voltak. Sorrendben a KTE, Szarvas, Szeged hármassal mérkőztünk meg a továbbjutásért 

 

Csoportmeccsek: 


SC Hirös-Ép – KTE 6 - 0

Az első találkozón szép labdatartás, labdakihozatal jellemezte mindkét csapat játékát. Azonban az első gólunk megszerzése után gyorsan még kétszer betaláltunk. Ezután már nem volt kérdés ki lesz a győztes, magabiztosan játszottunk végig.  

 

SC Hirös-Ép – Szarvas 10 - 0

Az első komolyabb támadásunkból kapufát értünk el, ebből olyan jól kontrázott az ellenfél, hogy kapusunknak nagyot kellett védenie az ellentámadás végén. Az első gól megszerzése után még két három nagy védést be kellett mutatnia a kapusunknak, az ellenfél veszélyes támadásokat épített fel. Ahogy a második gólunkat megszereztük, beindult a játékunk is és ismét egy nagy arányú győzelmet szereztünk megérdemelten. 

 

SC Hirös-Ép – Szeged  2 - 0

 Az ellenfelünk nagyon jól tartotta magát végig találkozón, azonban az ellentámadásokra már nem volt lehetőségük. Kicsit fáradt játékkal, de csoportgyőztesként továbbjutottunk az elődöntőbe. 

 

Elődöntő: 


SC Hirös-Ép – UFC  8-0

Itt már csak 1 x 20 percet játszottunk, ahol a gyerekek folytatták az egész napi remek játékot. Nagyon szép gólokat szereztünk és nagyon kombinatívan játszottunk végig nagy fölényben, aminek nagyarányú győzelem lett az eredménye és a döntőbejutás.

 

Döntő: 


SC Hirös-Ép – Zagyvarékas  2-1

Ellenfelünk erős csapat, azonban jobb formánk miatt védekezésre és kontrákra rendezkedtek be. A játékot végig irányítottuk, azonban nagyon veszélyes ellentámadásokat vezettek a labdavesztéseink után. Az első gólt a hosszúra lőtt szép szabadrúgásból szereztük meg 1-0. Sajnos egy érvényes gólt sem adtak meg nekünk, de ez nem befolyásolta a mérkőzést. Majd egy ellentámadásuk végén egyenlíteni tudtak, nem volt időnk vissza állni és ezt ki is használták 1-1.  Azonban nem adták fel a srácok meg akarták szerezni a győzelmet. Ezért támadtak tovább a kapufa vagy az ellenfél kapusa azonban hárította a próbálkozásainkat. Egy lövés után kipattant a kapusukról a labda, a kipattanóra mi érkeztünk a leggyorsabban és okosan helyeztük a kapus mellett a labdát a hálóba 2-1 ami a végeredmény lett. Ezzel megszereztük a tornagyőzelmet! 

 

A gyerekek mind kitettek magukért nagyszerű kombinatív játékkal és szép gólokkal, jó egyéni megoldásokkal játszottak az összes mérkőzésen. A gólarányunk 28-1. Az egész napi teljesítmény alapján megérdemelten maradt a Hírös-ÉP-nél az első helyezettnek járó csodaszép kupa.   

 

Tornán a következő játékosok szerepeltek: Gazdag Vajk, Csúri Dájmond, Kotroczó Péter, Jánosi Roland, Rózsa Boldizsár, Csákó Patrik, Szujó Attila, Győrfi Enzó, Budai Áron, Gulyás Tibor, Gulyás Nándor, Herczeg Adrián

 

Torna legjobb játékosa: Szujó Attila

Torna legjobb hazai játékosa: Gazdag Vajk

Torna legjobb kapusa: Herczeg Adrián (egy gólt kapott a csapat, ez Kerpits Ferenc kapusedző munkáját dicséri)

 

Gratulálunk az egész csapatnak az első helyhez a nagyszerű gólarányhoz és különdíjazott játékosoknak!

 

Edző: Pelikán István

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Mozgalmas szombat


Két helyszínen, két korosztály mérettette meg magát.