U9 IV. Bánhidi József Emléktorna!

A XVIII. SC. Hirös-Ép kupa mellet a hagyományoknak megfelelően megrendeztük a Negyedik Bánhidi József Emléktornát is! Kiváló edzőnre Bánhidi Józs bácsira emlékezve! 

A tornára szokásosan túljelentkezés volt, tíz csapat nevezését tudtuk elfogadni a legjobb lebonyolítás érdekében.

 Mi a Kiskunfélegyházi HTK, Szanda FS, Hatvan FC, Szegedi VSE ötös csoportba kerültünk.

 

Csorportmérkőzések: 

 

SC Hírös-ÉP K- Kiskunfélegyházi HTK 3 : 0

Első mérkőzés nehezen szokott indulni, most azonban a gyerekek koncentráltan magabiztosan mentek fel a pályára és végig jól játszottak. Ennek meg is lett az eredménye, kapott gól nélkül hozták le a mérkőzést és közben három gólt szereztek.

 

SC Hírös-ÉP - Szanda FS 3 : 1

Mint később kiderült a csoportelsőségért küzdöttünk meg a Szandaszőlősi srácokkal. A jó kezdést át tudtuk menteni erre a mérkőzésre is. Most is támadólag fellépve játszottak a gyerekek, amivel meglepték az ellenfelet és megszerezték a győzelmet.  

 

 

SC Hírös-ÉP - Hatvan FC 6 : 1

Jobban játszottunk ellenfelünknél. Szép támadásokat építettünk, nagy tempónkat az ellenfél nem tudta tartani. Nagy arányú győzelmet értünk el.

 

SC Hírös-ÉP – Szegedi VSE 5 : 0

A Szegedi csapatban csak egy csere volt. Erre a mérkőzésre már teljesen elfáradtak. Mi pedig hoztuk remek formánkat és ahogy a csoport többi mérkőzésén is magabiztosan nyerünk.  

 

Sok apróságra hívtuk fel a gyerekek figyelmét a mérkőzések közben amin javítani kell. A kisebb hibák ellenére a remek játékkal így is simán tudták hozni a csoportelsőséget. Mindenki boldogan mehette a megérdemelt pihenőre, ebédre a délutáni folytatás előtt.

 

Elődöntő:

SC Hírös-ÉP – Szilády RFC Kiskunhalas  2 : 2 (Büntetőkkel 2:0)

A „B” csoport második helyezettje a Kiskunhalasi csapat volt. A mérkőzés nagyon nehezen indult, nem sikerültek a labdaszerzéseink. Ellenfelünk kihasználta bizonytalanságainkat, határozatlanságainkat és szinte minden labdakihozataluk sikeres volt. Amiből az egyiket gólra is váltották rossz helyezkedés miatt egy gyors ellentámadásból. Ez meg is fogta a csapatot, a csoportban nem ehhez szoktak a gyerekek. A nagyobb hideg zuhany pedig ezután jött. Nem volt elég a tompa játék, még egy könnyelmű büntetőt is adtunk az ellenfélnek. Amit kegyetlenül ki is használtak, ezzel a mérkőzés felénél már két góllal vezettek. A srácok a középkezdést is elfelejtették….. azonban innen jött a csoda. Megfordult a mérkőzés. A gyerekek mindent bele adtak, ét szép góllal kiegyenlítettek egy igazán változatos mérkőzésen. A büntetőknél a Halasi srácok még a mérkőzésen próbáltak túl lenni, ez azt eredményezte, hogy nem koncentráltak kihagyták a büntetőket. Nálunk magabiztosan értékesítették a gyerekek. Ezzel bejutottak a döntőbe, egy nehéz mérkőzésen.       

 

 

Döntő:

SC Hírös-ÉP – Jászberény FC 1 : 1  (Büntetőkkel: 3 : 1)

Egy nagyon színvonalas meccset láthattak a szurkolók, szülők. Két remek csapat meccsel az első helyezettnek járó gyönyörű trófeáért. A meccs elején mi jobbak voltunk beszorítottuk ellenfelünket és a vezetést is sikerült megszereznünk. Ekkor a Jászberény nem találta a helyét. Mi pedig bátran játszottunk. A meccs azonban megfordult és az ellenfél egyre jobban ragadta magához a kezdeményezést.  mi pedig egyre bátortalanabbul játszottunk. Ez azt eredményezte, hogy egy rossz labdakihozatalnál a labdaszerzésből kiegyenlítettek. Ezután még nagyobb fokozatra kapcsoltak és a kapusunk hatalmas bravúrjai mentettek meg minket a góltól. Néhány ellentámadásunk volt csak válaszként. Azonban több gól nem esett a nagy iramú döntőben. Ezért számunkra ismét jöhettek a büntetők. Mi most is remekül rúgtuk, egy hiba csúszott be. Ellenfelünk azonban csak egy büntetőt tudott értékesíteni. Ezzel megszereztük az első helyet.  

 

 

A Csapat tagjai: Jelen Bence, Makádi Martin, Szabados Levente, Battancs Dávid, Hajnal Norbert, Rúzsa Marcell, Sallai Dániel, Krupa Zsolt, Mák Péter, Kárpáti Ákos

 

Legjobb hazai játékos: Jelen Bence

Torna legjobb játékosa:, Krupa Zsolt

 

Gratulálunk a csapatnak!

 

Edzők:   Pelikán István, Koós Károly

 

 

 

 

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Mozgalmas szombat


Két helyszínen, két korosztály mérettette meg magát.