U9 I. Bánhidi József Emléktorna beszámoló

2011.12.29.-én a Messzi István Sportcsarnokban megrendeztük az I. Bánhidi József Emléktornát az U9-es korosztálynak. 


Csoport mérkőzések:


SC Hirös-Ép – UFC 4-1

Az torna első mérkőzését játszottuk reggel. A csapat jó játékkal indította a tornát, szép támadásokkal folyamatos nyomás alatt tartottuk az ellenfelünket. A mérkőzésen végig vezettünk és 3-0-s állásnál a bekapott gól sem állította meg a csapatot, az utolsó percben még egy gólt tudtunk szerezni. Így magabiztos 4-1-es sikert értünk el.

 

SC Hirös-Ép – Szeged 1-1

Az első mérkőzésén a Szeged nagyarányú győzelmet szerzett. Nagyon izgalmas mérkőzésre volt kilátás. A jó iramú, változatos találkozón mindkét csapat a támadásokra fektette a hangsúlyt. A vezetést a Szeged szerezte meg egy szabadrúgás után, a csapat azonban nem adta fel és egy szép támadás végén sikerült egyenlítenünk. A mérkőzésen igazságos döntetlen született.

 

SC Hirös-Ép – Komló 2-2

Az utolsó mérkőzésünkön nem sikerült a győzelem. A csapat támadólag lépett fel, ahol a játék során többet támadtunk. Sajnos néhány rossz támadás építés után ellenfelünk kihasználta labdavesztéseinket és a néhány helyzetét gólra váltotta. Nekünk nem sikerült góllal befejezni a támadásainkat. A végeredmény 2-2 lett, aholpontosabb játékkal győzelmet is elérhettünk volna.

 

A csoportból másodikként jutottunk tovább a Szeged mögött. A másik csoport győztesével, a Békéscsabával játszottunk a döntőbe jutásért. Az ellenfél kapott gól nélkül jutott tovább elsőként a csoportjából.   

 

Gálamérőzés:

A csoport mérkőzések utáni gálamérkőzésen az Hírös-Ép és a KTE felnőtt csapatai csaptak össze. Mindkét csapatban játszottak korosztályos válogatott játékosok és NB 1-es játékosok, amelyekre büszke lehet a kecskeméti utánpótlás nevelés. A nagy iramú találkozót az összeszokottabb KTE csapata nyerte 4-1-re a Hírös-Ép csapata ellen. A közönség és a gyerekek szép gólokat láthattak a gálamérkőzésen. A felnőtt játékosoktól mindenki kapott autógrammot, ezt az emléket sokáig megőrzik a gyerekek.   

 

Helyosztó a döntőbe jutásért:

 

SC Hirös-Ép - Békéscsaba UFC 2-0

A Békéscsaba ellen nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat a játékba. Mi irányítottunk végig a sok támadásból két szép gólt szeretünk. A jól szervezett védekezés miatt az ellenfél nem tudott válaszolni a góljainkra. Jobbak voltunk végig az egész találkozón egy erős csapat ellen, nagyszerű győzelem volt.

 

Döntő:

 

SC Hirös-Ép - KTE 2-0

A döntőbe két kecskeméti csapat jutott be és feszült egymásnak az arany éremért és a kupáért. A KTE egész nap kiegyensúlyozottan teljesített és a döntőbe jutásért a Szegedet 1-0-ra legyőzte nagy csatában. A döntőbe jutás miatt a gyerekeknek a sárga mez "felavatása" volt megígérve. Örömmel és büszkén vették fel az új mezeket, mert sikerült a döntőbe jutniuk. A mérkőzés elején egy jól helyezett szabadrúgással megszereztük a vezetést, ezzel megnyugodott a csapat és folyamatos nyomás alá helyeztük az ellenfelet. Szép támadásokat vezettünk az ellenfél kapusa vagy egy védő azonban midnig megmentette csapatát a góltól. Egy jobboldali támadás után egy kemény pontos lövéssel 2-0-ra növeltük előnyünket, ami a mérkőzés végeredménye lett.


A csapat megfelelően zárta az évet egy torna győzelemmel. A mutatott játékra lehet építeni a jövőben.       

 

A díjakat, kupákat, érmeket, ajándékokat és a csokit Bánhidi Józsi bácsi fia és lánya adta át a gyerekeknek.

 

Hírös-Ép csapatából különdíjat kaptak:

Torna gólkirálya: Gazdag Vajk

Legjobb hazai játékos: Szujó Attila

 

Tornán a következő játékosok szerepeltek:

Balasa Ádám, Rózsa Boldizsár, Szujó Attila, Gazdag Vajk, Csúri Dájmond, Bali Levente, Cseh Balázs, Kotroczó Péter, Bablinszki Barnabás, Herczeg Adrián.

 

 

Edző: Pelikán István 

 

Gratulálunk a csapatnak a torna győzelemhez!  Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Mozgalmas szombat


Két helyszínen, két korosztály mérettette meg magát.