U7 - XX. SC. HIRÖS-ÉP Torna!

 

XX. Hirös-Ép Kupa 

 

Május 29.-én huszadik alkalommal rendeztük meg saját tornánkat kint a műkertvárosi Sportcentrumban. Az U-7-es korosztályban velünk együtt 10 csapat adta le a nevezését tornánkra, ami így nagyon színvonalas kis versennyé kerekedett.

 

Részt vevő csapatok: Szolnoki MÁV, SZEOL SC Fekete, SZEOL SC Kék, Sződi DSE, VIDEOTON FC, DAFC Szeged, Szilády RFC, UFC Kecskemét, KLC-KTE SI és az SC Hirös-Ép

 

A 2009-es korosztály már olyan szép számmal vannak, hogy 9 srácot tudtam elhívni a tornára és sajnos volt olyan gyerek, aki nem tudott részt venni a kupán, mert akkor már nagyon sokan lettünk volna. Volt sok új játékos, akik első tornájukon vettek részt, és voltak, akik már régi motorosnak számítottak az ilyen megmérettetések terén.

 

Amit kértem a srácoktól, azt hellyel, közzel sikerült megvalósítani. Az eredmény ma is másodlagos volt, persze a srácok éremért jöttek. Jól is indultunk, mert az első három csoportmérkőzésen háromszor is döntetlent értünk el. Volt, amikor mi örülhettünk a végén az egy pontnak és volt, amikor az ellenfelünk. De a mutatott játék minden fiúnál tetszett. Küzdöttek, hajtottak. Bátran cseleztek, megtámadták a labdás játékost és próbáltak passzolni is egymásnak. Az új játékosok is csillogtatták tudásukat és jó volt látni, hogy milyen sok ügyes kis játékosunk van. A torna második felére aztán szerintem kicsit elfáradtunk. Meleg is volt, sok meccs is volt és talán nem mindenki koncentrált már a focira. Sok volt a külső tényező, ami kicsit bezavart a gépezetbe. Az első bálozók kicsit izgultak is és sajnos a végére nem sokan tudtak felnőni Csordás Zoli és Kis Csabi mellé. A kupán abszolút ők voltak a húzó emberek. Nem szoktam kiemelni senkit és mindig mindenkit megdicsérek, és ez most sincs máshogy, de én még ilyen jól ezt a két srácot nem láttam játszani. Remélem, végre elhiszik magukról ők is, hogy nagyon ügyes kis focistapalánták. Sokat fejlődtünk, ez nem is kérdés. De több koncentrációra van szükség edzéseken. Mert sok olyan hibát elkövettek a gyerekek, amik edzésen rendszeresen elhangzanak, és felhívjuk a figyelmüket, hogy mikor mit is kellene tenni. Gond nincs. Úgy gondoljuk, hogy jó kis csapat fog Csoriékból kovácsolódni. Továbbra is szorgalmasan, rendszeresen kell edzésre járni és abban az 1 órában mindent beleadni. Én szeretnék mindenkit megdicsérni, mert összességében elégedett vagyok a srácokkal. Ez ma a nyolcadik helyre volt elég. Ha szorgalmasan dolgoznak tovább meg lesz az az érem is, amire vágynak. További sok sikert srácok! Gratulálok mindenkinek. Hajrá Hirös-Ép!

 

Csapat tagjai:

Erdős Rómeó, Mácsik Ákos, Csordás Zoltán, Rafael János, Kis Csaba, Tóth Bence, Varga Zoltán, Juhász Bálint, Ónodi Nándi 

 

A torna válogatottjába Kis Csabit választották. Neki külön gratulálok!

 

Edzők: Kurucsai Milán, Keresztes Zoltán, Gyenes Tamás

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Mozgalmas szombat


Két helyszínen, két korosztály mérettette meg magát.