U6 - XX. SC. HIRÖS-ÉP Torna!

XX. Hirös-Ép Kupa

Kecskemét

 
Május 22-én huszadik alkalommal került megrendezésre klubunk tavaszi tornája, a Hirös-Ép Kupa. A tornára velünk együtt 8 csapat adta le a nevezését és egy nagyon színvonalas kis verseny alakult ki ezen a szép délelőttön.

A résztvevő csapatok: KLC - KTE SI, Szolnoki MÁV UFC Fehér, Szolnoki MÁV UFC Kék, VIDEOTON FC Fehér, VIDEOTON FC Piros, SZEOL SC, UFC Kecskemét, SC Hirös-Ép

A legkisebb, U-6-os korosztályunk sajnos még mindig kicsit kevés, így 4 minimanóval vágtunk neki a megmérettetésnek, de Baldvin is úgy vállalta a játékot, hogy 3 hete el van törve a keze, ezért nagy köszönet neki!

Összesen 5 mérkőzést játszottak a srácok és láttam megint sok nagyon ügyes dolgot tőlük. Amit kértem, azt próbálták megvalósítani, és ami kifejezetten tetszett, hogy ők valóban nem foglalkoztak egy meccsen sem az eredménnyel. Akármennyi góllal is vezetett az ellenfél, ők ugyan olyan lelkesedéssel küzdöttek, hajtottak, hogy be tudjanak préselni egy gólt. Ha pedig megvolt, úgy örültek, mint ha a tornát nyerték volna meg. Az még várat magára, de látszik, hogy imádják a focit és abba se akarták hagyni a játékot. Ezt nagyon jó volt látni kívülről. Szeretném megdicsérni a szülőket is, hogy egész nap bíztatták a gyerekeket és ezzel nagyban segítették a munkámat. A fejlődés látszik a kicsiken. Elfáradtak nagyon, ezért bízom benne, hogy hamarosan csatlakozni fog egy két tehetséges legény a csapathoz. Végül a tornán a hetedik helyezést értük el. Úgy gondolom, hogy ha továbbra is ilyen lelkesen járnak a fiúk edzésre és kicsit többen lesznek, akkor hamarosan még jobb kis csapatunk lesz és még több gólt fogunk tudni lőni, amivel sok borsot törünk majd ellenfeleink orra alá. Csak így tovább srácok! Hajrá Hirös-Ép!

A csapat tagjai: Tovaj Csanád, Bodor Baldvin, Szenczy Zsolt, Horváth András

A torna válogatottjába Tovaj Csanádot választották. Neki külön gratulálunk!

 

Edzők: Kurucsai Milán, Keresztes Zoltán, Gyenes Tamás

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Mozgalmas szombat


Két helyszínen, két korosztály mérettette meg magát.