U10 - XX. SC. HIRÖS-ÉP Torna!

XX. Sc. Hirös- Ép torna!

 

A szezon végi feszített időbeosztásunk mellett is, kiemelt figyelmet és érzést váltott ki belőlünk, az immáron huszadszor megrendezett, jubileumi tornánk. A sűrű, korosztályos programok mellett, nehéz volt a klubokat is megnyerni erre az alkalomra, így nyolc csapat adta le a nevezését. Közöttük először köszönhettük a DVTK 10 éveseit.

A május 29-i vasárnap reggel, egy kellemetlen meglepetéssel indult. A KLC-KTE SI nem érkezett meg, távollétük okaira a mai napig nem derült fény.

A nap számunkra úgy alakult, ahogy elterveztük. Sportszerű küzdelmek, izgalmas mérkőzések jellemezték az egész napot. Magabiztosan vettük az akadályokat és nagy várakozással tekintettünk a DVTK elleni végső küzdelemre.

A meccs méltó volt a döntőhöz. Mind a kettő csapat győzelemre játszott. Izgalmas csatában kerekedtünk a diósgyőri legények felé.

Az utolsó sípszót követően kezdődhetett az ünneplés. Ezzel a torna győzelemmel igazán emlékezetessé tettük a két évtizedes kupánkat.

 

Csapatunkból kettő különdíjas játékos került ki.

 

Kárpáti Ákos – Gólkirály

 

Krupa Zsolt – Legjobb mezőnyjátékos lett.

 

A kupa győztes csapat:

 

Makádi Martin, Szabados Levente, Hajnal Norbert, Sallai Dániel, Krupa Zsolt, Szabó Bence, Ruzsa Marcell, Kárpáti Ákos, Szegedi Levente, Mák Péter, Lisku Illés, Sebestyén Barnabás

 

Edzők: Koós Károly, Pelikán István

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Mozgalmas szombat


Két helyszínen, két korosztály mérettette meg magát.