Nyári Focitábor 2014!

Focitábor 2014  

 

Karesz május Vegen, Junius elején hívott Fel Telefonon:,, Tomi mit szólnál, ha szerveznénk EGY focitábort? '' AZT válaszoltam NEKI, hogy ÁT Kell gondolnom, hogy a Lesz Rákoskeresz idom. 5 perc Mulva hívtam vissza, hogy BENNE vagyok. Ő MÁR ebben rutinosnak számított, en pedig AZ Első táboroztatásomra készültem. Sok időnk NEM volt a munkálatokra, Gyorsan szerkesztettünk EGY jelentkezési lapot éS el kezdtük e-mailba szétküldeni AZ edzőkollegáknak, valamint AZ Edzések utan osztogattuk a szülőknek. Közben megkértük Feri bácsit éS Tibi bácsit, hogy legyenek az OK Ott a táborba, menta edzők ES menta felügyelők. Szép számmal jöttek vissza a jelentkezési lapok éS a telefonok is sokszor csörögtek, hogy akkor hogyan IS Lesz EZ AZ Egész. Nehezen allt össze a programot. Ugy gondolom, hogy Karesz a maximumot hozta ki a rendelkezésre Álló keretből. Es a végére EGY Egész hetes programot tudtunk mutatni a szülőknek.

A tábort Két hetesre terveztük éS UGY kalkuláltunk, hogy körülbelül bánja a Két hétre 30-40 gyerek Lesz várható. Végül AZ Első héten, AMI Junius 23-27-ig tartott, 33 gyerek Vett részt. A MÁSODIK héten MEG Tobb gyerkőc Jott össze, összesen 48-a fordult meg a pályán. Igaz volt, Aki NEM elme AZ 5 NAPON volt Jelen. A MÁSODIK Hét Junius 30-július 4-ig tartott.

A táborra Harman voltunk edzők, valamint Karesz amikor Csák tudott Jott éS rengeteget segített nekünk. A Napi programot szerintem nagyszerűen találtuk ki. A táborba érkezés 8 óráig történt meg. Délelőtt edzésen vettek részt a Srácok, where 3 állomásos köredzés voltos Minden nap. Illetve AZ elején közös bemelegítésként baseballfocit, sorversenyt vagy kötélhúzó versenyt játszottak a gyerekek. NEM volt könnyű dolgunk AZ Edzések összeállításában, Mert a táborban 5 évestől 11 eves korig található volt játékos. Minden nap tudtunk olyan feladatokat kitalálni, Amit kicsi és Nagy egyaránt meg tudott csinálni. AZ Edzések utan Minden nap Jott a tízórai, utána pedig szabadfoglalkozás volt. Lehetett társasjátékozni, célba rugó versenyt Játszani, focizni, megnézni ki milyen erőset TUD Loni. A legmenőbb MEG AZ auto gumivár építése volt valamint AZ erdőben Valo csapdaépítés éS bunkerépítés. A Két Hét EGY-EGY napján AZ egyik anyuka segítségével Kézműves foglalkozáson is részt vehettek a gyerekek, where gipszfigurákat lehetett kifesteni, vagy Szép Mécses tartót készítni. AZ időjárás szerencsére nagyon kegyes volt hozzánk. A Két hétből egyetlen EGY napot borított Fel AZ Eső. AZ Első Hét szerdai Napja Kicsit kaotikusra sikeredett. A GAMF Suli egyik előadójában tudtunk behúzódni, where filmeztünk éS foci kvízt játszottunk. A mozgást pedig a tornateremben tudtuk biztosítani. A Szabad foglalkozások utan Minden nap példa forrása: Fél-1 Fele mentünk ebédelni. Ebéd utan pedig EGY KIS csendes pihenőt követően bánja Két héten mini világbajnokságot szerveztünk a gyerekeknek. Csütörtöki napokon pedig AZ élményfürdőé volt a főszerep. Szerintem a gyerekek EZT élvezték a legjobban, Spanyolország Talan MI edzők. Önfeledten pancsolhattunk, birkózhattunk éS ugrálhattunk a srácokkal. Program volt MEG a focizáson kívül Ingatlan AZ Első héten a Széktói Stadion látogatása, where Ede bácsi segítségével MEG AZ NB1-es csapattal is focizhattak a kicsik. AZT hiszem Jó pár srácnak maradandó emlék volt EZ egy lehetőség. A MÁSODIK héten kutyabemutatót nézhettünk meg, AMI szintén Nagy élményt nyújtott kicsiknek éS nagyoknak egyaránt. A foglalkozásoknak délután 4 órakor Lett vege. Ekkor a Szülők Lassan el kezdtek szállingózni éS hazavitték a gyerekeket. A MÁSODIK héten EGY szülinapot is ünnepelhettünk, MEG Hozza Czumbil Misikét, Aki 7. Éva lett. A Hideg CSALAD a tábor UTOLSÓ napján Két tortával lepte MEG a csapatot. A gyerekek ajándékba kaptak EGY pólót, valamint AZ Első héten EGY emlékérmet, a MÁSODIK héten pedig EGY kulacsot a Dhecatlon Áruház segítségével.

Ugy gondolom, hogy nagyon jol döntöttünk, amikor belevágtunk Ebbe AZ egészbe. A Srácok nagyon jol érezték magukat bánja a Két héten. Kozel 50 Gyerek fordult meg a Két Hét Alatt nálunk. A legnagyobbakat elbúcsúztattuk. A legkisebbek MEG jobban beilleszkedhettek Ebbe a nagycsaládba. IGEN, Mert EZ a klub EGY nagycsalád. NEM volt olyan, hogy a kicsik: Csak a kicsikkel, a nagyok: Csak a nagyokkal. Mindenki mindenkivel Jol elvolt. Barátságok alakultak ki éS Életre Szóló emlékek. Rengeteg emlék beugrott nekem is, amikor ÉN Voltam ugyan ITT Józsi bácsinál focitáborba. Es a legtöbb Újra, Csák Mar, menta edző. En is Sok emlékkel gazdagodtam. Szeretném AZT is megemlíteni, hogy Tobb olyan gyerkőc IS megfordult a Két Hét Alatt nálunk, Aki MEG Soha tartózkodás mellett focizott. Labdát a Csák tévében látott. OK nagyszerűen helyt álltak éS hamar beilleszkedtek. Jo hangulaton éS a Színes programokon kívül Ingatlan Meg Kell említeni AZT, hogy mennyit fejlődtek AZ EGY, vagy Két Hét Alatt a játékosok. 6 Kemény edzésen vettek részt a Srácok, de volt, Aki 12 edzésen, Mert bánja a Két hétre eljött. Mindenki megcsillogtatta tudását, valamint mindenki a készített Saját Boren tapasztalta, hogy miben is Kell fejlődnie. Próbáltuk megtanítani nekik, hogy NEM MinDig lehet nyerni Spanyolországban, hogy a vereséget is el Kell tudni viselni. Abbán biztos Vagyok, hogy olyan tartózkodás volt, Aki AZT mondta Volna Otthon, hogy NEM érezte Jol Magát. Nagyon Jó volt látni a nevető gyerekeket a pályán. Látni rajtuk, hogy Alig várják, hogy jöhessenek másnap. Bátran állíthatom, hogy jövőre is Lesz tábor. Ugyan a visszajelzések miatt szinte-nek kötelességünk megszervezni. De NEM a kötelesség EZ. Hiszen nekünk edzőknek (Feribá, Karcsibá, Tibibá éS EN) Nincs Nagyobb Öröm annal, amikor AZT látjuk, hogy 50 gyerek szeméből boldogság éS Szeretet Arad. Mert ugye EGY gyereknek Két Dolga van:,, Köszönni éS mosolyogni!'' Igaz Karcsi bácsi? J

 

Szeretném megköszönni Nektek szülőknek, hogy megteremtettétek a lehetőséget a gyerekeiteknek, hogy részt vehessenek a táborban. AZ edzőkollegáimnak a rengeteg segítséget. De leginkább Karesznak, hogy ennek AZ egésznek a főszervezője volt. Illetve Mindenkinek, Aki valamilyen Úton, módon segített Abbán, hogy EZ a tábor ilyen nagyszerűen sikerült. További Kellemes Nyári szünetet Mindenkinek.

 

Edzők: Kerpits Ferenc, Koós Károly, Gyenes Tamás

Fényképek később kerülnek feltöltésre!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Mozgalmas szombat


Két helyszínen, két korosztály mérettette meg magát.