IX. SC HIRÖS-ÉP ÓVODÁS KUPA

Egyesületünk május 14-én rendezte a labdarúgó kupát. Erre az alkalomra nyolc különböző óvoda jelezte a részvételi szándékát. 

 

Nagy örömünkre hétfőn reggel mindenki izgatottan várta a torna megnyitását.  Az üdvözlő szavak után útjára indult a labda és kezdetét vette a játék.

 

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy nyolcvan 4-6 év közötti focista palántának adhattunk lehetőséget arra, hogy megismerje a sportág alapjait.

 

A mérkőzéseken hatalmas küzdelmek alakultak ki. Volt itt minden. Felnőtt mérkőzéseken látott gólöröm, saját kapuban elhelyezett lövések, gyönyörű cselek, lövések, öröm és bánat egyaránt.

A csoport küzdelmek után a helyosztókon alakult ki a végső sorrend. A legjobb négy csapat közzé az Egyetértés, Forradalom, Árpádvárosi és a Szent Imre utcai óvodák jutottak. A csapatok olyan színvonalas és végsőkig izgalmas mérkőzéseket játszottak, hogy egy pillantra sem lehetett tudni melyik ovi lesz a győztes.

 

Erre fáztak rá a Szent Imre ovisok. Az elődöntőben és a bronz meccsen is döntetlent értek el az aktuális ellenfelükkel és a büntető párbajban maradtak alul. Így nem kis bánatukra de lecsúsztak a dobogóról.  Az Egyetértés ovi viszont az ellenkező utat járta be. Reggel az első mérkőzésükön még kikaptak a Forrdalom ovitól. A következő mérkőzésükön revansot vettek egy szoros meccsen a Mátis óvodán. Utána megállíthatatlanul meneteltek be a döntőbe. Ott magabiztos játékkal győztek és megérdemelten emelték a magasba a trófeát.

 

Megállapítottuk az edzőkkel, óvoda vezetőkkel, hogy rengeteget fejlődtek a srácok egyénileg a tavalyi torna óta. Ezért csapatjátékban is előre léptek és sok tudatos átadást, lövést és cseleket láthatott az, aki figyelte a gyerekeket.

 

A tornán mindenki kapott ajándékot és a legügyesebb csapatok kupa és érem díjazásban is részesültek. Ebben az évben is külön jutalmat kaptak azok a gyerekek, akik kiemelkedtek a saját csapatukból helyezéstől függetlenül. 

 

VÉGEREDMÉNY TORNA  VÁLOGATOTTJA:
1. Egyetértés U.  Koós Marcell, Péter Renátó
2. Árpádvárosi Jusztin Zoltán, Mag Gábor
3. Forradalom U.  Jelen Bence, Herczeg Gerő
4. Szent Imre Pintér Marcell, Szalai Gábor
5. Mátis U. Pesti Balázs
6. Izsáki U. Zsíros Péter
7. Szabadkai U. Farkas Zsombor
8. Kaszap U. Faragó Péter
   
   

 

 
Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Mozgalmas szombat


Két helyszínen, két korosztály mérettette meg magát.