Kispályás városi foci

U9 IX. Kolláth Béla emléktorna második hely

A 18 csapatos rangos tornán, jó csapatokkal mérkőzhettünk meg. A csoportokból az első két helyezett jutott be a nyolc közé, ahol egyenes kieséses rendszerben folytatódtak a küzdelmek. 


A csoportunkban előzetesen a Szentmiklósi Focisuli, Gloriett SE, Szolnoki MÁV, Tisza Volán II.  csapatait sorsolták. A helyszínre érkezve kaptuk az információt, hogy változott az időbeosztás és a sorsolás is. A Gloriett SE átkerült egy másik csoportba. Ezért négy csapat harcolhatott az első két helyért, hogy továbbjusson. Szerencsére a négy csapat miatt többet játszhattak a gyerekek, az előzetesen megadott 18 helyett 25 perc volt a játékidő.


Csoportmérkőzések:

SC Hirös-Ép – Szolnoki MÁV 0-0

A nem túl korai kelés ellenére, az egész csapat messze tudása alatt teljesített. Az egy kapura lövés és mellette csak néhány helyzet is ezt mutatja. Sajnos a tanultakból semmit nem mutattak a srácok a labdakihozatal, cselek, összjáték. Nehezen indult a nap.


SC Hirös-Ép –  Szentmiklósi Focisuli 1-0

A második játékunkat ott folyattuk ahol az előzőt abba hagytuk. Semmi nem ment. Egy gyors bedobás után azonban megszereztük a vezetést és a végeredményt már nem változott. 


SC Hirös-Ép – Tisza Volán II 4-0

A csoport utolsó mérkőzésén, amennyiben győzünk, az első helyet szerezzük meg, ha kikapunk, mehetünk haza. A gyerekek nagyszerű játékkal jelezték, hogy tovább akarnak jutni. Az első két meccshez képest más játékosok voltak a pályán, akik alkalmazták azt, amit gyakorolni szoktunk. Hirtelen mindenki elkezdett játszani. Az eredmény megérdemelt, még ilyen arányban is.

 

Négy közé jutásért:

SC Hirös-Ép – Tápiószentmárton 5-0

Másik csarnokban vártak ránk az egyenes kieséses küzdelmek. A nyolc között a másik csoport másodikjával találkoztunk. A játékot ott folyatattuk, ahol az előző mérkőzésen abba hagytuk. Végig koncentrálva szép támadásokat felépítve, nagyszerű gólokat szerezve bejutottunk a legjobb négy csapat közé. 


Döntőbe jutásért:

SC Hirös-Ép – Szolnoki MÁV 3-0

A reggeli mérkőzésen egyenlő ellenfelei voltunk egymásnak, sajnos a mi játékunk nagyon gyenge volt. A mostani mérkőzésen a lendületes és pontos játék mellett mindenben jobbak voltunk ellenfelünknél. A lefújás pillanatában is szereztünk egy gólt, amit már nem adtak meg. Megérdemelten jutottunk be a döntőbe. 


Döntő:

SC Hirös-Ép – Zagyvarékas 1-2

A torna második legerősebb csapatával játszottunk. A mérőzést jól kezdtük mi irányítottunk. Sajnos jött egy néhány perces rövidzárlat és két gólt szerezett az ellenfelünk. Amire szinte azonnal válaszoltunk. Ezután támadtunk tovább, de nem sikerült egalizálnunk az eredményt. A pár perces kihagyás sokba került. Érzésem szerint ezen a meccsen is jobbak voltunk ellenfelünknél, de nem sikerült gólt szereznünk a helyzeteinkből.

 

Most először fordult elő, hogy két sorral utaztunk el egy tornára. Mindkét sor remekül teljesített segítették egymást erre a teljesítményre lehet alapozni. Először fordult elő, hogy olyan különbség volt a saját játékunkban a nap folyamán, ami hihetetlen. Sajnos a csapat reggeli teljesítménye 1-2 évvel ezelőtti játékot mutatta. Délután viszont olyat játszottak a fiúk, amit nem láttunk még Tőlük. A második hely teljesen megérdemelt, az ingadozó játék miatt még nincsenek kész az első hely megszerzéséhez. Amennyiben így dolgoznak tovább hamarosan készen fognak állni!

 

Torna legjobb játékosa: Rózsa Boldizsár

 

Tornán a következő játékosok szerepeltek: Szujó Attila, Gazdag Vajk, Csúri Dájmond, Herczeg Adrián, Kotroczó Péter, Rózsa Boldizsár, Balasa Ádám, Csah Balázs, Győrfi Enzó, Budai Áron, Jánosi Roland, Dos Reis Texiera Edmilson 


Edző: Pelikán István

Gratulálunk a csapatnak a szép eredményhez és a játékhoz, amit néhány meccsen láthattunk Tőlük, fantasztikus volt!




Megosztás!

Kapcsolódó oldalak