Kispályás városi foci

U9 I. KTE Kupa 2012 ötödik helyezés.

Az ötcsapatos tornán, körmérkőzés formájában alakult ki a végeredmény.

Azok a gyerekek szerepeltek, akik nem voltak a Martfűi tornán vagy kevesebbet játszottak eddig. Csapatunkban három 2004-es születésű játékos és több olyan kisfiú is játszott, aki csak egy két hónapja kezdett el ismerkedni a játékkal.


SC Hirös-Ép –UFC 0-0

Az első mérkőzésünkön jól játszottunk, jól védekeztünk, támadásaink veszélyesek voltak. Kis szerencsével nyerhettünk is volna, amennyiben a kapufánk befelé pattan. Gratulálok a gyereknek a mérkőzéshez.


SC Hirös-Ép –Szanda FSE 1-2

Jól kezdtünk és sikerült megszerezni a  vezetést. Nem sikerült azonban a második gólt megszereznünk. Az ellenfél két hibánkat kihasználta és megfordította a mérkőzést. A helyzeteink azonban megvoltak az egyenlítésre, ami sajnos nem jött össze. Ezt a mérkőzést is meg lehetett volna nyerni.


SC Hirös-Ép –KTE 1-4

Hatalmas hibával nyitottunk. Mi kezdtük a  középkezdést, az ellenfél letámadott és megszerzett labdából gólt szerzett! Nagyon bosszantó volt, főleg úgy, hogy az első félidőt végig támadtuk, de nem sikerült az egyenlítés. A második félidőben már fáradtunk és a támadások miatt nem koncentráltunk a védekezésre. Az ellenfél helyzeteit könyörtelenül kihasználta, a mérkőzés vége sima lett.


SC Hirös-Ép –Izsák 1-4 

A csapat már nem tudott úgy koncentrálni, mint az első mérkőzéseken. Az ellenfél szerezte a gólokat, mi elvétve tudtunk csak támadást építeni. A végén csak a szépítésre futotta.

 

Az értékelésnél figyelembe kell venni, hogy ezek a játékosok csak néhány tornán vettek részt. A drukk és a rutintalanság látszódott, a gyerekeken és az mérkőzéseken. Most a saját kárunkon tapasztaltuk meg, hogy egy-egy rossz döntés, kihagyott helyzet, védekezési hiba mennyire befolyásolja a mérkőzést. A jó momentumokból, felvillanásokból, döntésekből, megoldásokból szerencsére sok volt, amire lehet építkezni tovább a jövőben.   


Tornán a következő játékosok szerepeltek: Győrfi Enző, Budai Áron, Banó Noel, Bali Levenet, Bablinszki Barnabás, Tamási Gergő, Hideg István, Csillag Márk, Gajdos Máté


Edző: Pelikán István

Gratulálunk a csapatnak!




Megosztás!

Kapcsolódó oldalak