Kispályás városi foci

U7 Kiütéses siker Miklóson!

Törökszentmiklóson búcsúztattuk el a foci idényt. Ősztöl a 2006-s korosztály már 4+1-s játékszabályoknak megfelelően fog versenyezni. Erre a tornára hat csapat nevezett. A ballagások miatt sokan lemondták a résztvételt. Mi is csak öt legénnyel keltünk útra. Hajnal Norbit elkisérte az öccse is és ha már ott volt hatodik játékosként őt is neveztük.

A lebonyolítás szerint mindenki játszott mindenkivel. Most nem szeretném lebontani a mérkőzéseinket. Öt győzelem és a 53 rúgott gól önmagáért beszél.

A győztes meccsek és az ellenfelek:

Szanda 6:4

AC Villám 11:3

Fegyvernek 16:0

Szentmiklósi FS 8:2

Szolnoki MÁV 12:2

 

Nagyon tetszett a srácok játéka. A nagy meleg ellenére végig nyomás alatt tartották ellenfeleiket. Helyenként már már macska-egér párharc alakult ki.

Sallai Dani 22 gólja mellett számtalan csel és gólpassz tulajdonosa. Ezzel méltán lett gól király.

Ruzsa Marci hozta a tőle elvárható játékot. Nagy segítségére volt a csapatnak és a cimborájának!

Kárpáti Ákos nehezen lendült bele. Viszont a torna végére újra felszínre hozta a tudását és rendkívül ügyesen játszott.

Hajnal Norbi szenzációsan állt be és a tesó kedvéért alá is rendelte a szerepkörét. Szívmelengető volt látni ezt az alázatot nála. Mellette a játéka is megbízható volt.

Szabados Levi is hasznos játékosa volt a csapatnak. Ügyes cselei mellett a gólszerzés sem maradt el. Dicséretet érdemel, mert egyre többször veszi észre a társait is.

Hajnal Viktor volt a csapat meglepi játékosa. 2008-s születése ellenére, játékával vált a szurkolók kedvencévé. Nem volt elveszett labda és még gólszerzésre is maradt ereje. Azt hiszem az ötévesek is számíthatnak rá, hogy sikeresek lesznek vele!

A torna győztes csapat: Sallai Dániel, Ruzsa Marcell, Kárpáti Ákos, Hajnal Norbert, Szabados Levente, Hajnal Viktor

Edző: Koós Károly, Gyenes Tamás

 



Megosztás!

Kapcsolódó oldalak