Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság - Váratlan vereség a negyedik fordulóban.

Az első három forduló után bizakodva vártuk az újbóli csoportkört. Az már a mérkőzés előtt látszott, hogy a hiányzók miatt nem lesz könnyű dolgunk. Nálunk ezen a napon az idősebb generáció képviseltette  magát.

Ellenfelünket fiatal játékosok alkották, akiknek a palánkos pálya ilyen esetekben a fizikai erő miatt még plusz előnyt jelentett. Ennek ellenére az első játékrészben sokat futva, jó megoldásokat alkalmazva uraltuk a meccset. Sőt, egy szép egyéni megoldás révén(Szapu Endre) a vezetést is sikerült megszereznünk. A továbbiakban is voltak lehetőségeink, főleg kontrákból, de ezek rendszerint pontatlanul lettek befejezve.

A második félidőben a felállásunkon nem akartunk változtatni és bíztunk abban, hogy a jó védekezés mellett lesz lehetőségünk a gólszerzésre is.

Sajnos ez nem jött be.Teljesen elfáradtunk, mert az első félidei jó játék sok energiát vett ki belőlünk. Ezt az ellenfelünk tökéletesen kihasználta, megérezte és fokozatosan húzott el tőlünk.

Így a mérkőzés végére egy elég nagy arányú vereségbe szaladtunk bele. A csoportunkat továbbra is vezetjük, de a továbbjutáshoz még egy győzelemre mindenképpen szükségünk lesz. 

 

Sc. Hirös-Ép- Siland 1:5 (1:0)


A csapat tagjai:

Pelikán Isván,Koós Károly, Kovács László, Kertész Zoltán, Kocsis Ferenc, Bányai Imre,Tombácz Roland, Palatinusz József, Szapu Endre

 

Gólszerző: Szapu Endre(1)  

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak